Compeed-plaster


Ikke la smertefulle gnagsår, liktorn eller irriterende forkjølelsessår stoppe deg og ødelegge dagen din. Compeed tilbyr ulike plastre som løsningen for å forebygge og behandle sår, slik at du fortsatt kan holde deg aktiv. Les mer om Compeed her!

14 Produkt(er)

Compeed – lindring og beskyttelse fra topp til tå

Compeed tilbyr løsninger i form av en rekke ulike typer plaster, som er spesielt utviklet for å møte ulike hudproblemer og sikre effektiv og komfortabel behandling. Plastrene deres er enkle å påføre, og bidrar til å gi smertelindring og beskyttelse for sår i form av blemmer og andre hudproblemer.

Compeed til munnsår

Forkjølelsessår, også kalt herpes, oppstår i form av små væskefylte blemmer, som oftest vises på leppene eller rundt munnen. Et munnsår starter ofte med en prikkende og lett kløende følelse, etterfulgt av blemmer. Disse vil til slutt sprekke og danne et sår, som til slutt vil gro og forsvinne. Munnsår kan være ganske ubehagelige da de både kan klø og gjøre vondt.

Oral herpes er forårsaket av viruset HSV-1 (herpes simplex-virus). Når du først har blitt smittet med herpes, vil viruset ligge i dvale i kroppen resten av livet og bryte ut en gang i blant.

Compeed Munnsårplaster er et plaster for behandling og lindring av forkjølelsessår/herpes. Plasteret fungerer som et usynlig hudlag og fremskynder den naturlige helingsprosessen. Plasteret lindrer smertene og reduserer risikoen for at du smitter andre, da det skaper en barriere på utsiden av forkjølelsessåret. I tillegg reduserer plasteret skorpedannelse og gir effektiv beskyttelse. Compeed Munnsårplaster fungerer allerede fra de første tegnene på forkjølelsessår.

Gode råd og tips:

 • Bruk et Compeed-plaster for forkjølelsessår allerede fra de første symptomene
 • Plasteret påføres ren og tørr hud
 • La plasteret være på til det løsner og erstatt det umiddelbart med et nytt
 • Bruk plasteret både dag og natt

Compeed til føtter

Hvor godt du tar vare på føttene dine avgjør hvordan de har det. Compeed har utviklet plaster for føttene dine slik at du enten kan forebygge eller lindre ubehag i form av gnagsår, liktorn med mer.

Compeed Gnagsårplaster

Gnagsår er veldig normalt å få, og kommer av friksjon fra f.eks. nye og trange sko. Men gnagsår er enkle å forebygge og behandle om nødvendig. Blemmer kan være smertefullt og belaste deg i hverdagen. Compeed Gnagsårplaster kan hjelpe deg med å fremme helbredelse, lindre smerte og beskytte mot smuss og infeksjon. Du kan også bruke Compeed Gnagsårplaster forebyggende.

Compeed Liktornplaster

Liktorn vises som hevede, harde støt eller ru hud på føttene, og er forårsaket av kontinuerlig trykk på samme sted. Liktorn kommer vanligvis fra langvarig bruk av fottøy som har feil størrelse eller form for foten din, som derav skaper trykk og friksjon over lang tid. Compeed Liktornplaster er designet for å gi trykkavlastning for området og bidra til å fjerne liktorner raskt og naturlig.

Compeed-plaster mot hard hud

Som med liktorn, er hard hud også steder med grov hud. Hard hud vises vanligvis på hælene, forfoten eller håndflaten etter overdrevent trykk. Dette kan f.eks. skje i forbindelse med fottøy som endrer vektfordelingen din, spesielt eksempel høye heler. Compeed Hard hud-plaster bidrar til å myke opp hard hud, så det er lettere for deg å fjerne, samt lindre trykk og smerte.

Compeed Hallux Valgus-plaster

Hallux Valgus er en tilstand hvor stortåen begynner å snu seg inn mot de andre tærne, og dette skaper en hard kul ved bunnen av stortåen. Hallux Valgus kan være arvelig, og kan forverres ved å bruke høye hæler eller spisse sko. Å ha Hallux Valgus kan være ganske ubehagelig og smertefullt, så hvis dette er et problem for deg, bør du vurdere å bruke kun komfortable sko som ikke klemmer føttene og tærne dine. Compeed Hallux Valgus-plaster er utviklet for å gi trykkavlastning ved kulen, og dermed lindre smerte og forhindre at huden tykner.

Gode råd og tips:

 1. Påfør Compeed-plasteret på føttene på ren og tørr hud
 2. Fjern det nederste papiret, pass på at du ikke berører den selvklebende siden
 3. Plasser plasteret sikkert over blemmen, sørg for å jevne ut kantene godt
 4. La plasteret være på til det begynner å løsne (merk: det kan sitte på i opptil flere dager)
 5. For å fjerne plasteret: trekk det forsiktig av mens du er i dusjen

Compeed til fingerrifter

Sprukne fingertupper eller frynsete og skadede neglebånd kan være smertefullt og sviende. De oppstår vanligvis hvis huden er tørr og dermed ikke kan opprettholde smidigheten.

Hvis du allerede har fått en fingerrift, kan Compeed Sårplaster for fingerrifter hjelpe deg med å lindre smerten, fremskynde tilheling og beskytte såret.

Gode råd og tips: 

 • Påfør plasteret på ren og tørr hud for maksimal vedheft
 • Påfør plasteret på ren og tørr hud for maksimal vedheft Bruk en god håndkrem daglig slik at hendene blir fuktet og du reduserer risikoen for fingerrifter


Ofte stilte spørsmål om Compeed

Her har vi samlet de vanlige spørsmålene om Compeed som vi får fra våre kunder:

Hvor lenge skal Compeed-plastre sitte på?

For optimal beskyttelse er det best å la Compeed-pplastre sitte på huden til det begynner å løsne i kantene av seg selv. På den måten vet du at Compeed-plasteret har gitt beskyttelse i lengst mulig tid.

Hvordan virker Compeed Gnagsårplaster?

Compeed Gnagsårplaster fungerer ved å skape en fuktig sårheling og beskytte den åpne blemmen mot smuss og bakterier. På denne måten beskyttes blemmen og får samtidig et godt miljø for helingsprosessen.

Hvordan får du av Compeed-plastre?

Et Compeed-plaster skal helst sitte på til det begynner å løsne i kantene av seg selv. Du kan deretter trekke det forsiktig av mens du er i dusjen.

Hva er Compeed-plastre laget av?

Compeed er laget av hydrokolloid, som fungerer som et ekstra hudlag og er kjent for sine sårhelende egenskaper.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.