Colgate

62 Produkt(er)

Colgate - For tennene og munnen din

Få frem tannpastasmilet med Colgate, som gir fullstendig og effektiv beskyttelse for hele familiens tenner og tannkjøtt. Merket har mottatt en rekke priser og anerkjennelser, og er det eneste merket som brukes av over halvparten av alle husholdninger i verden!

Med Colgate har du muligheten til å oppnå optimal munnhygiene og ta vare på tennene dine. Colgate finnes fordi smilet og velværet ditt betyr noe!

Hva er Colgate?

Colgate Palmolive er et multinasjonalt selskap som produserer munn- og tannpleieprodukter. Merket ble grunnlagt helt tilbake i 1806 av William Colgate, som introduserte verden for den aller første tannkremen.

Siden den gang har ny kunnskap, forskning og ønsket om å maksimere komfort og pleie ført til videreutvikling av en rekke Colgate-produkter som har blitt en hit hos størstedelen av verdens befolkning.

For helsen til tennene og munnen din
Colgates produkter bidrar til å opprettholde en god munnhelse. Du kan finne den rette tannbørsten eller tannkremvarianten i vårt sortiment. Enten du foretrekker produkter med en forfriskende smak eller evnen til å forebygge misfarging, er Colgate med deg hele veien til optimal munn- og tannpleie.

I sortimentet finner du både Colgate-tannbørster for barn og voksne, samt tannkrem, alt tilpasset dine tenner og dine spesifikke preferanser. Hos Med24.no finner du Colgate-produkter til eksklusive priser og gode tilbud!

Colgate tannbørste

En av de viktigste daglige rutinene for sunne tenner og god munnhygiene er tannpuss. Børsting forebygger bakteriebelegg, misfarging, dårlig ånde, tannkjøttsykdommer og hull i tennene. Colgate har utviklet en rekke unike tannbørster for både barn og voksne som er designet for å rengjøre tennene på riktig måte.

Colgates tannbørster finnes i både soft og medium, som er de styrkene de fleste tannleger anbefaler for best mulig, men skånsom pleie av tenner og tannkjøtt.

Colgate tannbørster for barn

Du finner Colgate Smiles barnetannbørster for ulike aldersgrupper. Disse skånsomme tannbørstene er spesialdesignet for selv de minste melketennene og rengjør tannkjøttet skånsomt og effektivt.

Colgate "voksen"-tannbørster

Colgates tannbørster for voksne finnes i ulike smaker. En av de største favorittene blant Colgates tannbørster er også Colgate Extra Clean, som er effektiv til å rengjøre tennene selv på vanskelig tilgjengelige steder.

Colgate tannkrem

Tannkrem er en viktig del av tannpussen. Det er nettopp innholdet i tannkremen som er effektivt for å styrke tennene og forebygge hull. En fluortannkrem bidrar også til å reparere skadet emalje etter syreangrep fra brus og lignende.

Tannkrem for barn

Colgates produktutvalg omfatter Colgate barnetannkrem, som er utviklet for ulike aldersgrupper, i morsomme design og med milde og behagelige smaker. Colgate smiles barnetannkrem bidrar til å gjøre hele tannbørsterutinen barnevennlig og behagelig.

Colgate tannkremvarianter

I Colgates sortiment finner du noen av verdens favoritt-tannkremer. Colgate Sensitive Pro Relief, Colgate Whitening Toothpaste og Colgate Max White er noen av forbrukernes favorittprodukter innen tann- og munnpleie.

Flere av tannkremene bidrar til å forebygge misfarging, hjelper sensitive tenner og forebygger ising med sine dyptvirkende og effektive egenskaper som er sunne og naturlige for munnmiljøet.

Kjøp Colgate hos Med24.no

Hos Med24.no finner du Colgate tannpleie til både voksne og barn, inkludert tannbørster og tannkrem. Vi tilbyr verdens mest populære munn- og tannpleie til gode tilbud og konkurransedyktige priser, slik at du kan få ditt vakreste Colgate-smil!

Du kan lese mer om optimal munnpleie og finne hele vårt utvalg av munnpleieprodukter her!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.