Clearblue

Prøver du å bli gravid, kan Clearblue hjelpe deg på veien mot graviditet. Clearblue lager både graviditetstester og eggløsningstester, slik at du kan se når dine sjanser for å bli gravid er størst. Les mer om Clearblue her!

5 Produkt(er)

Hvem er Clearblue?

Clearblue har utviklet både eggløsningstester og graviditetstester over tid. I over 30 år har Clearblue hjulpet kvinner over hele verden med å få nøyaktige svar på når de har eggløsning og om de er gravide eller ikke.

I 1988 kom deres første ett-trinns graviditetstest ut, og allerede året etter kom deres første ett-trinns eggløsnings test på markedet. Siden da har det bare tatt fart for Clearblue, og i 2003 kom de med verdens første digitale graviditetstest.

Innovative graviditetstester og eggløsningstester fra Clearblue

For Clearblue er kvinner sentrum for alt de gjør. Det er Clearblues klare misjon å støtte kvinner på deres reise mot en mulig graviditet. Derfor gir de alt for å utvikle innovative tester som gir klare og presise svar.

Med en Clearblue graviditetstest eller eggløsningstest kan du få hjelp til å få de svarene du leter etter. En Clearblue-test gir deg klare og presise svar på en enkel og komfortabel måte.


Digital fremtid med Clearblue

Clearblue har laget innovative digitale graviditetstester og eggløsningstester, slik at det nå har blitt enda enklere å finne ut dine mest fruktbare dager og dermed gi deg størst mulighet for å bli gravid, samt gi svar på om du er gravid eller ikke.

Clearblue digital eggløsningstest

Det kan være vanskelig å finne ut når du har eggløsning hvis du ikke sporer menstruasjonen din nøye. Men med en Clearblue digital eggløsningstest er det mye enklere for deg. Denne digitale eggløsningstesten kan nemlig identifisere dine 2 mest fruktbare dager i hver syklus, altså de 2 dagene hvor du har størst sjanse for å bli gravid hvis du har samleie.

En Clearblue digital eggløsningstest måler et bestemt fruktbarhetshormon, og kan dermed identifisere når sjansen er størst for å bli gravid ved naturlig metode. Her får du klare resultater på et digitalt display.

Clearblue digital graviditetstest

Denne digitale graviditetstesten kan ikke bare fortelle deg om du er gravid eller ikke. Clearblue digital graviditetstest kan også fortelle deg hvor mange uker det er siden befruktningen har funnet sted (1-2, 2-3 eller 3+ uker).

I tillegg er Clearblue digital graviditetstest så følsom at du kan teste din mulige graviditet helt opp til 5 dager før din utsatte menstruasjon.


Øk dine sjanser for å bli gravid med en Clearblue fertilitetsmonitor

Det er ikke unormalt at det kan ta en god stund å bli gravid. En av årsakene kan være at kvinners fruktbare dager, altså de dagene der hun er mest fruktbar, ikke blir utnyttet optimalt.

Clearblue fertilitetsmonitor

Med en fertilitetsmonitor fra Clearblue kan du få et veldig godt hjelpemiddel for å finne dine mest fruktbare dager, og dermed øke sjansene dine for å bli gravid.

Clearblue fertilitetsmonitor måler både LH- og østrogennivået i urinen din, noe som gjør at fertilitetsmonitoren kan registrere flere av dine fruktbare dager. Vanligvis har kvinner 1-5 dager med høy fruktbarhet, og 2 dager der de er på sin maksimale fruktbarhet. Med Clearblue fertilitetsmonitor identifiseres flere av dine fruktbare dager enn ved en vanlig eggløsningsprøve, på en enkel og bekvem måte.


Hos oss kan du enkelt og raskt kjøpe graviditetstest og eggløsningstest fra Clearblue. Vi tilbyr diskret og rask levering slik at du fort og enkelt kan få svar på din test.


Pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.