CeraVe

CeraVe

Merk forskjellen med CeraVe. Hudpleieserien er utviklet av dermatologer og inneholder tre essensielle ceramider som hjelper med å styrke hudens naturlige barriere. Se det store utvalget her!

CeraVe | Rensepleie til kropp og ansikt | Kroppspleie | Ansiktspleie | Pleie til hender og føtter

24 Produkt(er)

CeraVe – dermatologiske og banebrytende produkter

I 2006 kom de første produkter fra CeraVe på markedet. De tre hodeprodukter, Moisturizing Cream, Moisturizing Lotion og Hydrating Cleanser, var de første med den banebrytende og patenterte MVE-teknologi. MVE (MultiVesicular Emulsion Technology) lar fuktgivende ingredienser pleie huden gjennom 24 timer og holder dermed huden myk døgnet rundt.

Denne teknologien er sammen med de tre nøkleingredienser, ceramider 1, 3 og 6, forsatt i alle CeraVe-produkter. Ceramider består av lipider (oljer) og er allerede en del av hudens egen, naturlige barriere. Derfor hjelper hudpleieprodukter med ceramider med å styrke hudens egen beskyttelse. Du finner også flere produkter med hyaluronsyre og glyserin, som henholdsvis hjelper huden med å opprettholde sitt naturlige fuktnivå og beroliger samt fukter tørr hud. Hudpleie fra CeraVe er effektiv, skånsom og inneholder derfor ingen parfyme.


Rensepleie til kropp og ansikt

Uansett hvilken hudtype du har, kan du benytte renseprodukter fra CeraVe. Du finner både en cleanser til tørr, oljet og normal hud. Uansett hvilken type cleanser du velger, renser produktet huden uten å ødelegge den beskyttende barrieren. Rensepleie fra CeraVe kan brukes til både ansikt og kropp, og alle produkter tilføyer de tre essensielle ceramider.

Blant de mest populære renseprodukter til ansiktet er CeraVe Hydrating Facial Cleanser. Renselotionen er velegnet til deg med tørr hud i ansiktet med tendens til irritasjon, eksem og rødme. Den effektive cleaner pleier og fukter i dybden uten hverken parfyme eller såpe.

Har du derimot problemer med fettet hud, er CeraVe Fomaing Cleanser det beste produkt for deg. Produktet styrker huden og fjerner effektivt overflødige oljer og smuss. Anvend cleanseren morgen og kveld i både ansikt og på halsen. Skyll av med varmt vann etterpå.


Kroppspleie til tørr hud

Det skiftende klimaet i Norge og resten av Norden kan være hard for huden. Det er derfor nødvendig at du bruker hudpleieprodukter som tilføyer fukt samt vedlikeholder og styrker huden. I kroppspleieserien fra CeraVe er det produkter til alle hudtyper. De effektive og nøye utvalgte ingredienser passer godt på huden, og særlig cermaider og andre lipider styrker hudens ytre barriere.

Særlig deg med tørr hud kan ha bruk for ekstra fukt. Selv om vi ofte har fokus på ansiktspleie, er kroppspleie minst like så viktig. CeraVe’s produkter til tørr hud pleier skånsomt og effektiv hud med tendens til eksem. Ingredienser som hyaluronsyre og ceramider forhindrer tap av fukt, og holder ved hjelp av MVE-teknologien huden myk og smidig hele dagen. Du kan benytte produktene til tørr hud på hele kroppen.


Ansiktspleie

Ditt ansikt blir utsatt for UV-stråling, forurensing og skiftende vær i løpet av dagen. Det er derfor viktig å passe godt på din hud både av kosmetiske og helsemessige årsaker. Den silkemyke og lette ansiktskremen fra CeraVe kan fås med og uten SPF, og er utviklet spesielt til ansikt og hals. Formelen er rik på niacinamid, ceramider og hyaluronsyre, så huden blir fuktet i dybden uten at porene blir tilstoppet. Er huden i ansiktet tørr og virker den kjedelig, er CeraVe’s Facial Moisturising Lotion perfekt til deg!


Pleie til hender og føtter

Mange opplever at deres hender blir tørre og sprekker ved hyppig bruk av håndsprit og håndvask. Det kan en god håndkrem heldigvis hjelpe deg med å unngå. Den høye kvalitet av ingredienser hos CeraVe sørger for at du får det beste resultatet. Reparative Hand Creme blir hurtig absorbert av huden og har en deilig lett konsistens. Den er allergivennlig og tilfører fukt til den dehydrerte hud.

Er føttene dine også tørre etter en lang dag med fottøy, kan du med fordel benytte fotkremen fra CeraVe med salisylsyre. Den lekre fotkremen er utviklet i samarbeid med dermatologer og er velegnet til tørre og sprukne føtter. Ceramider, fettsyrer og andre lipider styrker huden og pleier effektivt dine føtter.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.