Carroten

12 Produkt(er)

Carroten solprodukter

Carroten stammer fra Hellas og er et ledende merke innen solbeskyttelsesprodukter. Carroten har spesialisert seg innen solbeskyttelse og veien til en solbrun hud på en trygg og naturlig måte i over 35 år. De trekker inspirasjon fra gulrot og kokosolje, som er kjent for sine antioksidant-egenskaper, og som hjelper med å forbedre hudens tanning prosess. Solproduktene fra Carroten hjelper også med å beskytte huden mot solens UVA- og UVB-stråler og IRA-stråler, slik at du kan føle deg trygt beskyttet. Mange av solproduktene fra Carroten kommer i en praktisk sprayform, som gjør det enkelt å påføre på hele kroppen.

Carroten tanning

Carroten har en Tanning-serie spesielt utviklet for å gi en vakker sommerglød. Carroten Tanning er laget med en unik formel med gulrot- og kokosolje som fremmer en solbrun glød. De har utviklet Carroten Tanning Oil med både SPF 20 og SPF 30 som gir sikker beskyttelse mot solstrålene.

Ønsker du å gi huden din en vakker sommerglød kan du bruke deres Carroten Tanning Gel som booster hudens tanningsprosess samtidig som den tilfører fuktighet og næring til huden. Carroten Intensive Tanning Gel inneholder ikke solfaktor og beskytter dermed ikke mot solstrålene. Det er derfor viktig å bruke en annen form for solbeskyttelse.

Carroten solkrem

Carroten solkrem beskytter huden mot solens UVA- og UVB-stråler, som kan forårsake solskader på huden og bidra til tidlig aldring, hvis man ikke beskytter huden. Deres Carroten solspray kommer med SPF 30 og SPF 50, som gir en medium eller høy dekning til huden. Carroten solkrem kommer også i en praktisk sprayform, som gjør det enkelt å spraye direkte på huden.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.