Boody

Les mer om det lekre bambustøyet fra Boody her.

63 Produkt(er)

Boody

Godt for deg - og planeten vår

Australske Boody er et ungt og innovativt tøymerke grunnlagt i Sydney i 2011. Med kompromissløs komfort, miljø og sunnhet som absolutte topprioriteter har de skapt en kolleksjon av moderne, stilrene kvalitetsdesigns, som passer perfekt inn i enhver basisgarderobe.

Hvorfor bambus?

Bambus er fra naturens side utstyrt med en rekke fantastiske egenskaper. Planten vokser ekstremt hurtig - enkelte arter opp mot en meter om dagen - og kan dyrkes helt uten bruk av hverken pestisider, insekticider eller kunstig vekstfremmer. I tillegg produserer en bambusplantasje ca. 30% mer oksygen enn et tilsvarende areal beplantet med trær og opptar mer CO2.

Tøy fremstilt av bambusfibre er naturlig varmeregulerende, svettetransporterende, pustende samt bakterie- og soppavvisende. I tillegg er det vidunderlig mykt og velegnet til personer med følsom hud og med tendens til eksem, psoriasis og allergi.

Kjøp lekkert basistøy fra Boody hos Med24.no

Hos Med24.no forhandler vi et stort utvalg av Boody til både menn og kvinner. Kjøp hos oss i dag - billig, enkelt og bærekraftig.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.