Bondi Sands


Hvite sandstrender, blå himmel og en vakker brunfarge; den australske sommeren kan gi deg alt. Men i stedet for å dra helt til Australia for å få den deilige brunfargen, bringer Bondi Sands den australske sommeren rett til deg! Les mer om de prisbelønte, veganske selvbruningsproduktene ved å trykke her.

58 Produkt(er)

Bondi Sands – den beste selvbruneren på markedet

Drømmer du om hvite sandstrender i Australia, hvor vannet er krystallklart og himmelen alltid er blå? I stedet for å bruke store penger på å frakte deg til Australias brennende sol, frakter Bondi Sands den brennende solen rett til deg! Bondi Sands sine selvbruningsprodukter er nettopp inspirert av Australias mest ikoniske strand og gir deg muligheten til å oppnå den vakre brunfargen – akkurat som etter en stranddag på vakre Bondi Beach i Australia!

Med visjonen om å gjøre den ultimate brunfargen tilgjengelig for alle, har Bondi Sands utviklet et bredt utvalg av selvbrunings-, solbeskyttelses- og hudpleieprodukter, slik at du kan finne akkurat det produktet som kan oppfylle dine ønsker og krav til en vakker selvbruning .

Australian made, globally loved

Selv om selvbruningsproduktene ble utviklet tusenvis av kilometer unna, betyr ikke dette at de ikke blir elsket og hyllet på den andre siden av kloden – snarere tvert imot! Med utallige fornøyde kunder, gode anmeldelser og gode rangeringer i ulike tester, må Bondi Sands sies å være vellykket i sin visjon om å tappe den australske sommeren. I 2021 vant Bondi Sands «Influencers choice» for Danish Beauty Award. Denne prisen gis til et produkt eller en serie som anses som noe spesielt av en rekke danske skjønnhetsinfluentere, som nettopp har valgt Bondi Sands sine produkter blant mange andre merker og serier.

Cruelty free og vegansk selvbruning

I tillegg til å produsere svært effektive selvbruningsprodukter, er Bondi Sands sine selvbruningsprodukter spekket med ekstremt pleiende og mykgjørende ingredienser, slik at du både oppnår en vakker, solbrun glød samtidig som du etterlater huden ekstremt næret og velstelt. Selv om Bondi Sands selvbruner er noen av de beste og mest effektive selvbruningsproduktene på markedet, er det ikke inngått kompromisser med kvaliteten på ingrediensene og hensynet til miljøet; Bondi Sands sine selvbruningsprodukter inneholder kun veganske ingredienser og er også sertifisert «cruelty free».

Bondi Sands selvbruningsguide:

Step 1: Forbered huden
For å forberede huden på selvbruning kan det være lurt å bruke en god kroppsskrubb for å eksfoliere huden og fjerne døde hudceller, slik at selvbruningsmidlet legger seg jevnere på hudens overflate. Samtidig gjør en kroppsskrubb ofte at den vakre, gyllenbrune gløden holder lenger. Bondi Sands har utviklet både Tropical Rum Coconut & Sea Salt Body Scrub og Bondi Sands Coconut & Sea Salt Body Scrub, som etterlater huden myk, glatt og enda mer klar til å få en brunfarge boost med Bondi Sands selvbruner!

Step 2: Tan
Enten du foretrekker et selvbruningsskum, en mist eller en selvbruningslotion, er det lurt å skaffe seg en applikatorhanske, som både gir en jevn påføring og sørger for at hendene og fingrene ikke får uønskede brune flekker. Det er her Bondi Sands selvbruningsapplikator er ideell, siden den er enkel å bruke og har god passform. Bondi Sands tilbyr ulike typer selvbruner, men en av deres absolutte bestselgere er Bondi Sands ultra dark mousse, som er en lett mousse som etterlater huden din med en gyllen farge og rikelig med fuktighet.

Step 3: Vedlikehold
For å få selvbruningen til å vare lenger, kan det være lurt å pleie huden med bodylotion etterpå. Her bringer Bondi Sands deg i forkant med Bondi Sands Body Moisturizer, som intensivt nærer og pleier huden din.

Step 4: Fjern
Hvis uhellet skulle være ute, og du har fått merker eller mørke flekker, kan du heldigvis fjerne fargen med Bondi Sands Self Tan Eraser, som bruker banebrytende teknologi for å fjerne selvbruning på kun 5 minutter.

Bondi Sands brede utvalg av selvbruningsprodukter

Selvbruningsmousse, face mist, tanning oil, selvbruningsdråper, tanning milk. Det kan etter hvert føles litt som en jungel når du skal finne et produkt som kan gi de hvite lårene eller den bleke ansiktshuden en tanboost. Heldigvis er Bondi Sands sitt sortiment delt inn i ulike serier og typer, slik at jakten på den perfekte selvbruneren blir litt mer håndterlig:

Bondi Sands Aero

Bondi Sands Aero er lette og langvarige selvbrunere som tørker på sekunder.

Bondi Sands 1 Hour Express

Bondi Sands 1 Hour Express gir deg en vakker glød på bare én time, slik at du kan oppnå den solbrune, australske gløden – selv når du kommer på det bare timer før du går ut døren!

Bondi Sands Liquid Gold

Liquid Gold-serien fra Bondi Sands er beriket med ulike oljer som fukter og nærer huden samtidig som den gir deg en solbrun hudfarge.

Bondi Sands Pure

Pure kombinerer den ikoniske Bondi Sands-gløden med hyaluronsyre for å hydrere, vitamin C for å lysne og vitamin E for å reparere. For å understreke gjennomsiktigheten i sortimentet er formålet med alle ingrediensene beskrevet på emballasjen.


Kjøp de prisvinnende hudpleie- og selvbruningsproduktene fra Bondi Sands billig og enkelt hos Med24.no!


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.