Bodylab

35 Produkt(er)

Hva er Bodylab?

Bodylab Nutrition har skapt sitt eget varemerke for kosttilskudd og sportsprodukter. Spesielt proteinbaserte produkter, som proteinpulver og proteinbarer, har de vært kjent for å produsere kvalitetsprodukter. Senere har vitaminer, bcaa, kreatin, energiprodukter og lignende kommet til, og i dag har Bodylab et komplett sortiment av kosttilskudd og ernæringsprodukter for idrettsutøvere.

Bodylab produserer størstedelen av produktene sine i Danmark. De ferdigstilles og distribueres fra lokalene i Hadsund, der de sørger for at alt fra smak til kvalitet er upåklagelig. Hvert produkt blir deretter grundig testet før det sendes ut i hyllene i ulike helsebutikker og i skapene hjemme, der det til slutt skal glede og gi næring til både kropp og sjel hos den enkelte forbruker.

Hvilke produkter har Bodylab?

Bodylab har utviklet et stort produktsortiment med fokus på å hjelpe deg med helse og trening. De mest populære produktene er proteinpulver, proteinbarer, BCAA og fiskeolje Omega 3 fra Bodylab.

De rene kvalitetsproduktene fra Bodylab kan kjøpes hos Med24.dk. I vårt sortiment finner du akkurat det kosttilskuddet fra Bodylab som kan bidra til din livsstil med en smak eller et innhold som passer til dine behov!

Bodylab proteinpulver

Bodylab proteinpulver produseres fra bunnen av i lokalene i Hadsund. Du finner ingen tilsetningsstoffer, aspartam, AZO-fargestoffer eller andre skadelige stoffer i Bodylab-produktene. Proteinpulveret er kun til for å bidra til en sunn og proteinrik livsstil.

Bodylab Protein Bar

Bodylab har mange varianter av proteinbarer. Bodylabs proteinbarer er utviklet for å gi et ekstra tilskudd av protein. De er enkle å ta med seg på farten og er svært effektive som et lite mellommåltid eller som et mellommåltid for å tilfredsstille søtsuget.

Bodylab BCAA

Bodylab BCAA består av forgrenede aminosyrer. Det finnes 20 forskjellige aminosyrer, hvorav 8 er essensielle - men disse kan bare skaffes gjennom kosthold eller tilskudd.

Bodylabs BCAA inneholder 3 av disse 8. Når det gjelder trening, bidrar BCAA til å bygge muskelmasse. Hvis du inntar BCAA regelmessig, er det mulig å oppleve mindre muskelsårhet, raskere restitusjon og bedre muskelmasseoppbygging.

Bodylab Omega 3

Omega-3 er umettede fettsyrer, der EPA og DHA er de viktigste. Kroppen er imidlertid ikke i stand til å produsere disse selv, så det er viktig at de inntas via kosttilskudd eller gjennom maten.


Bodylab Omega-3 er et kosttilskudd i kapselform, som består av konsentrert fiskeolje i kapsler av oksegelatin. Kapslene er rike på de essensielle fettsyrene EPA og DHA, som kroppen ikke kan danne selv og derfor må få gjennom kosten. Fettsyrene bidrar blant annet til å opprettholde normal hjerne- og hjertefunksjon samt normalt syn. Ved et inntak av 3 kapsler daglig nyter kroppen din godt av hele 990 mg EPA og 660 mg DHA om dagen.

Bodylab Fit Lifestyle

Fit Lifestyle er for deg som kanskje trener eller mosjonerer og gjerne vil ha en hverdag med så lite sukker som mulig. Produkter i denne kategorien er blant annet dressing, Zero topping, Protinella, Pannekakemiks og Bakemiks.

Felles for produktene er at de er sukkerfrie og har et økt proteininnhold. Fit Lifestyle-produktene er derfor sunne og proteinrike alternativer til mange av de klassiske søtsakene og synderne.

Kjøp de populære produktene fra Bodylab hos Med24.no

Kundene våre har forelsket seg i alt fra Bodylab Peanut Butter til BodylabHydro Tabs. Hvilket produkt oppfyller dine behov?

Hos Med24.no kan du kjøpe danskenes favoritttilskudd fra det anerkjente merket Bodylab. Vi tilbyr også de proteinrike produktene fra Bodylab til gode priser og tilbud, og med mulighet for gratis frakt!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.