Biona Organic

Les mer om de deilige og økologiske produktene fra Biona Organic her!

23 Produkt(er)

Historien bak Biona Organic

Grunnlaget for det som i dag er Biona Organic ble lagt helt tilbake i 1978 i London, da ekteparet Noel og Donata åpnet butikken Windmill Wholefoods. Butikken var bygget på 100 % økologisk og bærekraftig mat, og ble den første vegetarbutikken i London. Paret startet med å produsere en deilig granola som raskt ble svært populær. Windmill Wholefoods ble raskt en stor suksess og utviklet seg til det vi i dag kjenner som Biona Organic. Biona er fortsatt en familiedrevet bedrift, og Noel og Donata får nå også hjelp av barna Amy og Elisa, i tillegg til mange andre som er en del av den utvidede Biona-familien. I dag er Biona Organic et globalt varemerke som er tilgjengelig i over 30 land verden over, men selv om de nå er et globalt selskap, holder de fortsatt fast ved den samme visjonen. De har en visjon om at en bedre fremtid skapes gjennom god mat. Alle Bionas produkter er vegetariske og i mange tilfeller veganske, slik at alle kan nyte godt av de mange deilige produktene.

De økologiske produktene fra Biona Organic

Hos Med24.no har vi et bredt utvalg av de mange økologiske og vegetariske produktene fra Biona Organic. Utvalget av Biona-produkter hos Med24.no består blant annet av

  • Biona Økologisk surkål Ø - 350 g
  • Biona Økologisk daddelsirup Ø - 350 g
  • Biona Økologisk mandelsmør Ø - 350 g
  • Biona Økologisk søt chilisaus Ø - 250 ml
  • Biona Økologisk Vingummi Dinosaurer Ø - 75 g

Kjøp økologiske og vegetariske produkter fra Biona Organic enkelt og trygt hos Med24.no. Vi har rask levering, slik at de deilige produktene kan nå deg raskt.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.