Berthelsen Naturprodukter

21 Produkt(er)

Lær mer om Berthelsen Naturprodukter

I over 40 år har Berthelsen Naturprodukter laget kosttilskudd av høy kvalitet. Det hele startet med sivilingeniør Viggo Berthelsen, som utviklet de første kosttilskuddene etter omfattende eksperimenter med mineraler. I dag eies og markedsføres Berthelsen Naturprodukter av Dansk Farmaceutisk Industri A/S, også kjent som DFI, som er et dansk, familieeid selskap. DFI drives av både 2. og 3. generasjon, som kombinerer kvalitetsbevisst erfaring med den moderne forbrukerens behov. Dette inkluderer miljøvennlig emballasje, høy biotilgjengelighet i alle mineraler og muligheten til å velge vegansk.

Kvalitet over kvantitet

Berthelsens brede utvalg av kosttilskudd inneholder kun produkter av høy kvalitet med så få hjelpestoffer som mulig. De inneholder derfor ingen kunstige søtningsmidler, fargestoffer eller konserveringsmidler. Kosttilskuddene er også laktose- og glutenfrie, slik at de er tilgjengelige for absolutt alle. En stor del av sortimentet er dessuten 100 % vegansk. Her på Med24.dk er veganske produkter merket med "Vegan Friendly"-etiketten, slik at du kan finne dem raskt og enkelt.


Kosttilskuddene kommer i form av enten tabletter eller kapsler. Felles for dem alle er at de er små og glatte, noe som gjør dem svært lette å svelge. Av samme grunn er det også enklere for de som ikke liker å svelge kosttilskudd å få sitt daglige tilskudd fra Berthelsen Naturprodukter.

Finn det perfekte kosttilskuddet for deg og familien din

Enten du er ute etter en klassisk multivitamin, vegansk magnesium eller det populære Silica Extra fra Berthelsen, kan du finne det her hos Med24.dk. Nedenfor kan du lese mer om utvalgte varianter fra det brede utvalget av kosttilskudd!


Scanalka Mineraler

Berthelsen Scanalka Mineraler var det første produktet som ble lansert av Viggo Berthelsen i 1975. Det er et komplett tilskudd av utvalgte mineraler som utfyller et spesielt skandinavisk kosthold. Dette gjenspeiles også i navnet - Scanalka er en sammentrekning av "skandinavisk" og "alkalisk". Tilskuddet inneholder 12 mineraler og 72 spormineraler og kommer i små tabletter. Her hos Med24.dk kan du velge mellom bøtter med enten 500 eller 1000 tabletter, slik at du får den varianten som passer deg best.


Silica Extra

Det mest populære Berthelsen-tilskuddet hos oss er Silica Extra. Tilskuddet tilhører den fantastiske Berthelsen Beauty Products-serien, som består av 6 forskjellige produkter. Silica Extra inneholder en unik kombinasjon av B-vitaminer, C-vitamin, sink og kjerringrokkeekstrakt. Verdt å fremheve er sinkinnholdet, som bidrar til å opprettholde normalt hår, negler og hud. Kosttilskuddet Silica Extra er laget i kapsler som er lette å svelge, og er dessuten vegansk.


I tillegg til Scanalka Minerals og Silica Extra omfatter Berthelsen Naturprodukters sortiment av kosttilskudd også Berthelsen Kalium 300 mg, Berthelsen Vegan Magnesium, Berthelsen Senior og Berthelsen BetaFactor.


Kjøp ditt neste kosttilskudd fra Berthelsen Naturprodukter enkelt og trygt hos Med24.no. Vi har alltid gode priser og rask levering, og du kan få råd fra våre dyktige fagfolk.

Pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.