Bekkenbunnstrening - hold din bekkenbunn i form


Har bekkenbunnen din sett bedre dager? Du kan av og til oppleve at noen dråper lekker når du nyser eller ler – dette er et tegn på at du bør ta tak i bekkenbunnsmuskulaturen. Hos Med24.no tilbyr vi flere bekkenbunnstrenere som kan forbedre og hjelpe deg med dine bekkenbunnsproblemer!

Hva er bekkenbunnen? | Hva gjør bekkenbunnstrening? | Fordeler med bekkenbunnstrening

38 Produkt(er)

Bekkenbunnstrener

Du har kanskje hørt om bekkenbunnstrening eller knipeøvelser tidligere? Trening av bekkenbunnsmuskulaturen forbindes ofte med kvinner, men også menn oppnår gode effekter ved å bruke en bekkenbunnstrener. Du kan finne ut hvorfor du bør bruke en bekkenbunnstrener her!

Hva er bekkenbunnen?

Bekkenbunnen er muskelgruppen som utgjør bunnen av kroppen. Det er en helt essensiell del av kroppen vår. Muskelgruppen sørger for at vi kan holde på urin, luft og avføring.

Bekkenbunnen har stor betydning for begge kjønn i forbindelse med inkontinens. Muskelgruppen støtter mageorganene og trekker sammen/lukker åpningene i urinrøret, skjeden og endetarmen. Det er også denne muskelgruppen som trekker seg sammen under orgasme og ejakulasjon. Det er viktig at musklene i bekkenbunnen er sterke i alle nevnte sammenhenger.

Bekkenbunnsproblemer
Kvinner kan ofte oppleve problemer med bekkenbunnsmuskulaturen som lekkasje og nedsunket livmor etter graviditet og fødsel. Ufrivillige lekkasjer kan ramme kvinner og menn i alle aldre, spesielt etter operasjon eller sykdommer som kan påvirke musklene.

Det kan ha stor innvirkning på livskvaliteten og hindre mange i å leve et aktivt og normalt liv når de opplever problemer. Med bekkenbunnstrening kan du både forbedre og eliminere ubehaget ditt.

Bekkenbunnstrening

Som sagt er bekkenbunnen vår stresset under fødsel, men små utviklinger i hverdagen setter også spor. Det kan være alt fra hosting, nysing, hopping, når du ler, løper eller løfter noe, at det går direkte til bekkenbunnen. Lider du av hard mage, overvekt, har en hard fysisk jobb eller kronisk hoste, vil dette også gjøre bekkenet svakt og svakt på sikt.

Ved bekkenbunnstrening trenes de nedre regionene med knipeøvelser, hvor man til de riktige tidspunktene med nødvendig kraft og utholdenhet lukker/klemmer åpningene for å styrke musklene. Du bør ikke forvente en kraftig følelse, men den kan ofte merkes sterkere rundt endetarmen når du klemmer.

Fordeler med å trene bekkenbunnen

Det er ikke bare nybakte mødre som bør vurdere å trene bekkenbunnen. Realiteten er at det er mange gode grunner til at du, både menn og kvinner, bør begynne å trene bekkenbunnen i dag fremfor i morgen.

Fordel

  • Det er lettere å holde på urin og avføring
  • Du unngår lekkasjer
  • Du har lettere for å få intense orgasmer
  • Det kan gi deg og partneren din en fin stram følelse under sex
  • Den seksuelle lysten kan økes
  • Kan hjelpe erektil dysfunksjon og smerter under sex hos menn

Det er viktig å holde bekkenbunnen sterk og trent, ellers kan det få noen plagsomme konsekvenser.

En svak bekkenbunn kan blant annet forårsake:

  • Hyppig urinering
  • Nattvæting
  • Lekkasje og inkontinens (vannlatingsproblemer)
  • Problemer med å holde avføring og luft

Det kan være litt uheldig og gi mange følelsen av dårlig livskvalitet med svak bekkenbunn. Heldigvis kan disse problemene forebygges eller avhjelpes ved å trene bekkenbunden.

Kjøp din bekkenbunnstrener hos Med24.no

Du kan velge mellom to ulike typer produkter når vi snakker om bekkenbunnstrening. Den ene er et elektronisk apparat som sørger for, via elektronisk stimulering, at du trener de riktige musklene.

Den andre er en type produkt som introduseres i skjeden (kvinne) eller endetarm (mann), der du må stramme så tett og så lenge du kan rundt produktet - dvs. knipeøvelser.

Felles for begge typer produkter er at du etter kort tid (opptil 3-4 måneder) med bekkenbunnstrening vil oppleve en mye sterkere bekkenbunnsmuskulatur og kan dermed forebygge eller avhjelpe en svak bekkenbunn.

Sortimentet inneholder flere varianter for kvinner. Noen av favorittene er Satisfyr Pelvic Floor Balls og ItouchSure Bekkenbunnstrener for kvinner.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.