Beauty of Joseon

Beauty of Joseon banner

Beauty of Joseon kombinerer koreanske tradisjoner med moderne hudpleieinnovasjon, og tilbyr hudpleieprodukter fylt med naturlige ingredienser for en vakker hud. Les mer om Beauty of Joseon her!

19 Produkt(er)

Beauty of Joseon – en moderne tolkning av gamle koreanske tradisjoner

Rundt bilde - Beauty of Joseon Ginseng cleansing oil

Koreansk hudpleie har tatt verden med storm, og et merke som skiller seg ut er Beauty of Joseon.

Beauty of Joseon er et av de mest populære merkene innen K-beauty. Det er et moderne skjønnhetsmerke som har tatt sitt navn og inspirasjon fra det koreanske Joseon-dynastiet.

Beauty of Joseon er blant annet kjent for å bruke Hanbang-ingredienser, som er overlevert fra Joseon-dynastiet. Men selv om Beauty of Joseon henter sin inspirasjon fra historien, kombinerer merket også de gamle tradisjonene og ingrediensene med dagens forskning, moderne ingredienser og teknologi for å skape hudpleie som er både effektiv og luksuriøs. Disse tingene kombinert gjør Beauty of Joseon til et unikt valg for de som ønsker en balansert og effektiv hudpleie.

Hva er Hanbang?

Hanbang er tradisjonell urtemedisin som ikke bare ble brukt som medisin i mange år, men også som en del av matlagingen. Beauty of Joseon har senere oppdaget at Hanbang også har en merkbar effekt i hudpleie. Hanbang inkluderer for eksempel risvann, ginsengvann, saft fra grønn plomme, propolis, bladvann fra grønn te, og mye annet.Beauty of Joseon – et bredt skjønnhetsunivers

Fra renseprodukter til serum og kremer, tilbyr Beauty of Joseon et komplett sortiment av hudpleieprodukter som er designet for å jobbe i synergi for best mulig effekt. Her er 4 av de mest populære produktene fra Beauty of Joseon.

Renseprodukt

Merket har renseprodukter som passer for alle hudtyper. For eksempel er Beauty of Joseon Radiance Cleansing Balm perfekt for å fjerne sminke og urenheter, samtidig som den nærer huden din.

Eksfoliering

Det er viktig å eksfoliere huden din, slik at du f.eks. fjerner opphopning av døde hudceller. Beauty of Joseon Apricot Blossom Peeling Gel gir en mild eksfoliering, slik at huden din etterlates frisk, ren og full av glød.

Serum

Utvalget av serum er like imponerende. Beauty of Joseon Revive Serum: Ginseng + Snail Mucin er en favoritt som tilfører fuktighet, reduserer fine linjer og rynker, og gir en jevnere hudtone.

Krem

Når det gjelder fuktighetskrem, er Beauty of Joseon Dynasty Cream et absolutt must-try. Dens kremete tekstur gir deg en dyp fuktighet, og inneholder ingredienser som risvann, ginseng, squalan og niacinamid som hjelper med å holde huden din hydrert og i balanse.Solbeskyttelse – Beauty of Joseon solkrem

Rundt bilde - Beauty of Joseon sun stick

Når det gjelder å beskytte huden mot solens skadelige stråler, er Beauty of Joseons solserie et naturlig valg innen koreansk hudpleie. Beauty of Joseons solkremer er kjent for sin lette konsistens som ikke etterlater et fett eller hvitt lag på huden, noe som er et vanlig problem med mange andre solkremer.

Beauty of Joseon solkremer er formulert med både UVA- og UVB-beskyttelse, som hjelper til å sikre huden din mot solskader, inkludert for tidlig aldring og pigmentforandringer. Derfor er de alle med SPF50+, slik at du får optimal beskyttelse. Samtidig er solproduktene beriket med effektive Hanbang-ingredienser.

De 3 solproduktene fra Beauty of Joseon solkrem

1. Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics (SPF50+ PA++++)
- Relief Sun har et kjemisk solfilter og en ultralett konsistens, slik at den absorberes raskt i huden. Relief Sun inneholder 30% ris-ekstrakt samt probiotika som gir masse fuktighet og pleie til huden din uten å føles fet.

2. Beauty of Joseon Matte Sun Stick: Mugwort + Camelia (SPF 50+ PA++++)
   - Matte Sun Stick gir deg en non-sticky beskyttelse selv etter flere gangers påføring over sminke. Den er utviklet med et oljekontrollerende pulver som absorberer overflødig talg, slik at du får en matt finish. Rik på artemisia og grønn te sørger Beauty of Joseon Matte Sun Stick for at huden din forblir fuktig og myk.

3. Beauty of Joseon Ginseng Moist Sun Serum (SPF 50+ PA++++)
- UV-stråler kan skade huden vår på mange måter. Derfor er det veldig viktig å bruke solkrem, men mange har tendens til å hoppe over solkrem på grunn av den fete konsistensen og det hvite laget som mange solkremer kan gi. Beauty of Joseon Ginseng Moist Sun Serum er laget for å unngå disse to faktorene. Den unike non-greasy formelen pleier huden, bekjemper linjer og rynker, og gir også høy UV-beskyttelse.Hvorfor skal du velge Beauty of Joseon?

I en verden fylt med så mange hudpleieprodukter, skiller Beauty of Joseon seg ut med sin unike kombinasjon av tradisjonelle koreanske ingredienser og moderne vitenskap. Det er ikke bare hudpleieprodukter; det er en opplevelse som lar deg dykke ned i den koreanske kulturen, mens du tar hudpleierutinen din til neste nivå. Derfor er Beauty of Joseon mer enn bare effektiv koreansk hudpleie – det er tradisjon omsatt til moderne luksus.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.