Beauty Bear Vitamingummies

Beauty Bear

Beauty Bear kosttilskudd er 100 % veganske, cruelty free og laget uten kunstige ingredienser. Les mer om Beauty Bear her!

6 Produkt(er)

Hva er Beauty Bear?

Beauty Bear er en serie kosttilskudd for negler, hår, hud og brunfarge. Beauty Bear er utviklet av det familieeide selskapet Dansk Farmaceutisk Industri A/S, som ble grunnlagt i 1978. Det betyr at de har over 40 års erfaring med kosttilskudd, noe som kvaliteten på Beauty Bear absolutt bærer preg av. Et av grunnprinsippene hos Beauty Bear er at den beste skjønnheten kommer gjennom naturlig helse. Derfor er Beauty Bear Hair Vitamins, Beauty Bear Tan Vitamins og de mange andre variantene laget uten kunstige fargestoffer, smakstilsetninger, konserveringsmidler eller søtningsmidler. Beauty Bear har dessuten et spesielt fokus på miljøet og bruker derfor kun miljøsertifisert papir og PVC-fri plast i all emballasje.


Utvalget av kosttilskudd inkluderer klassiske kapsler og tabletter, men også de populære vitamin-gummiene i en rekke deilige smaker! Nedenfor kan du lese mer om Beauty Bears ulike smaker av kosttilskudd.

Vitamingummier - små, deilige og populære!

Små vitamingummier har blitt en populær form for kosttilskudd de siste årene. Beauty Bear tilbyr 5 ulike vitamin-gummier, alle laget med 100 % naturlig fruktsmak og farge. Beauty Bear Vitamingummies har hver sin unike sammensetning av ingredienser som bidrar til å opprettholde enten normalt hår, hud eller negler.

Beauty Bear Vitamingummies er formet som små bjørner og har deilige smaker som solbær, fersken og eple. Beauty Bear Vitamingummies er dessuten veganske og cruelty free. I sortimentet av Beauty Bear Vitamingummies finner du blant annet disse produktene:

  • Beauty Bear Skin Vitamins - 60 stk.
  • Beauty Bear Nail Vitamins - 60 stk.
  • Beauty Bear Beard 'N Hair Vitamins - 60 stk.

Kapsler og tabletter - kosttilskudd i kjent form

Hvis du foretrekker klassiske tabletter eller kapsler, finner du også disse i Beauty Bear-serien av kosttilskudd. Beauty Bear-tabletter er lette å svelge, slik at du enkelt kan ta din daglige dose kosttilskudd. Alle variantene av kosttilskuddene er 100 % veganske, cruelty-free og laget uten kunstige fargestoffer, smakstilsetninger, sukker eller søtningsmidler.

I serien finner du blant annet Beauty Bear Skin, som inneholder C-vitamin og druekjerneekstrakt. I tillegg inneholder Beauty Bear Hair biotin og sink, som bidrar til å opprettholde et normalt hår. Uansett hvilken variant du velger, kan du stole på at Beauty Bear kosttilskudd gjør slutt på tanken om at du må lide for skjønnhet.


Kjøp Beauty Bear hud-, brunfarge-, negle- og hårtilskudd enkelt og trygt hos Med24.no. Vi har rask levering, slik at de fantastiske produktene kan nå deg raskt!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.