Batiste


Vil du strekke hårvasken litt lenger, eller bare friske opp håret slik at det blir mer voluminøst og føles mindre fett? Da bør du prøve en tørrsjampo fra Batiste. Disse finnes i flere forskjellige smaker, så du kan finne den som passer perfekt til din hårtype!

Hva er den beste tørrsjampoen? | For fint hår | For normalt hår | For farget hår | For krusete hår | Hvordan bruker du tørrsjampoen din?

19 Produkt(er)

Batiste tørrsjampo

Med Batiste tørrsjampo unngår du fett hår, slik at du kan strekke hårvasken litt lenger. Den gir deg følelsen av rent og glatt hår uten at du trenger å vaske det. Hvis du aldri har prøvd en tørrsjampo før, er det virkelig et genialt hårprodukt hvis du trenger å friske opp håret og strekke hårvasken noen dager ekstra. Ingen fortjener livløst hår!Hva er den beste tørrsjampoen for deg?

Har du aldri brukt tørrsjampo før, eller bruker du det ofte? Uansett er Batiste tørrsjampo et godt produkt for både nybegynnere og de som allerede er kjent med tørrsjampo. Batiste tørrsjampo er lett og enkel å bruke, og det finnes mange forskjellige dufter, slik at du kan finne den du liker best.

Batiste har en tørrsjampo for alle hårtyper, enten du er blond, brunette, har flatt, krusete eller tørt hår, kan du friske opp håret og kanskje hoppe over en hårvask.

Batiste tørrsjampo for fint hår

Hvis du har fint eller tynt hår, er du kanskje en av dem som ønsker mer volum i håret. Fint hår har en tendens til raskt å bli flatt og er ofte en magnet for krusete hår. Hårspray kan ofte hjelpe litt, men det kan også bidra til at håret blir tørrere.

Batiste har laget en tørrsjampo for deg som ønsker å gi håret mer volum og samtidig gi det et nytt og friskt utseende. Batiste Dry shampoo Heavenly Volume gir overdådig volum samtidig som den absorberer oljen som får håret til å se fett ut. Den gjør dette uten å tørke ut hodebunnen.

Batiste tørrsjampo for normalt hår

Hvis du ikke lider av krusete, flatt eller tørt hår, er du en av de heldige, men det finnes likevel en Batiste tørrsjampo for deg som vil friske opp håret og utsette den store vaskedagen. De originale tørrsjampoene fra Batiste er fortsatt en favoritt når det gjelder tørrsjampo på grunn av deres evne til å fjerne overflødig fett og olje fra hodebunnen.

Her finner du blant annet

  • Batiste Dry shampoo Original
  • Batiste Dry shampoo Blush
  • Batiste Dry shampoo Bare
  • Batiste Dry shampoo Tropisk

Batiste tørrsjampo for både lyst og mørkt hår

Er du brunette eller blond? Da finnes det selvfølgelig en Batiste tørrsjampo for deg som både frisker opp håret og gir hårfargen litt ekstra glød.

Batiste Dry Shampoo Blonde er laget for blonde nyanser, som i tillegg til å friske opp flatt hår, smelter perfekt sammen med dine blonde lokker og gir dem en ekstra glød.

Denne tørrsjampoen passer både for deg som har farget blondt hår og for deg som har naturlig blondt hår - fra platina til mørkere blondt.

Batiste Dry Shampoo Brunette er for deg med litt mørkere hår. Denne tørrsjampoen er mildt farget og smelter fint inn i det brune håret, så du slipper å bekymre deg for hvitt pudder i hodebunnen. Batiste Dry Shampoo Brunette passer for alle med brunlige toner, men den fungerer også for deg med mørkere hår.

Batiste Dry Shampoo Dark er for ekstra mørke hårfarger fra mørkebrunt til svart, både naturlig og farget. Den smelter vakkert inn i hårfargen og etterlater ikke noe hvitt overskuddspulver.

Batiste tørrsjampo for krusete hår

Hvis håret ditt lett blir krusete og elektrisk, kan du prøve Batiste Dry Shampoo De-frizz. Denne lette formelen temmer krusete og elektrisk hår samtidig som den, som alle Batiste tørrsjampoer, fjerner overflødig talg og olje fra hodebunnen. Håret etterlates med en frisk duft og følelse av å være nyvasket. I tillegg temmer den flyvehår, slik at du slipper elektrisk og krusete hår.

Batiste Overnight Cleanse

Har du dårlig tid om morgenen, eller liker du bare at du kan legge deg til å sove og våkne opp med friskt, vakkert hår?

Da har Bastiste utviklet Batiste Overnight Light Cleanse og Batiste Overnight Deep Cleanse, som er utviklet for å rense håret mens du sover. Du bruker dem akkurat som en hvilken som helst annen tørrsjampo fra Batiste, men før du legger deg. Det finnes to forskjellige typer, avhengig av hvor fett hår du har.Veiledning: Slik bruker du tørrsjampoen fra Batiste

Det er ikke alltid vi har tid til å vaske håret så ofte som vi ønsker, men brukt riktig kan Batiste tørrsjampo gjøre livet enklere med færre hårvaske. Med Batiste tørrsjampo får du følelsen av nyvasket hår uten å måtte vaske, tørke og style det hver eneste gang. Du kan ganske enkelt vaske kroppen og være på vei ut døren.

Trinn 1 - Rist flasken

Når vi har det travelt, glemmer vi ofte å riste tørrsjampoen vår, men det er et viktig trinn for å få mest mulig ut av Batiste tørrsjampo for å fordele det hvite pulveret. Ved å riste Batiste tørrsjampo får du blandet alle de gode ingrediensene, noe som gjør tørrsjampoen mye mer effektiv.

Trinn 2 - Skille håret

Del håret slik at du virkelig får sprayen inn ved røttene. Spray deretter 25-30 cm fra røttene. Denne avstanden bidrar til at tørrsjampoen fordeles i et jevnere lag og ikke bare i én stor flate.

For deg som har en tendens til å ha fett hår, kan det fort føles tungt og miste volum. Dette skjer ved røttene og skyldes svette, opphopning av hårprodukter eller olje når du drar fingrene gjennom håret. Det er derfor vi bør spraye tørrsjampoen ved røttene.

Trinn 3 - Masser tørrsjampoen inn i hårrøttene.

Sørg for å massere Batiste tørrsjampo inn i hårrøttene med fingrene eller en hårbørste. Dette bidrar til å fordele tørrsjampoen, men også til å aktivere absorpsjonen og få det hvite pudderet til å forsvinne.

Trinn 4 - Trenger du å style håret?

Nå er det på tide å style håret hvis du har lyst til det. Det kan være med krølltang, rettetang eller hva du måtte ønske. En stor fordel med Batiste Dry Shampoo er at den gir hold til håret, slik at stylingen varer lenger.

Pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.