Barebells


Vil du ha proteinrike snacks som ikke går på kompromiss med smaken? Da bør du prøve snacks fra Barebells. Les mer om Barebells her!

21 Produkt(er)

Barebells – proteinrike snacks uten tilsatt sukker

Livet er generelt for kort til ikke å nyte de små tingene – derfor tilbyr Barebells et bredt sortiment av proteinrike snacks som ikke bare gir deg protein, men som også smaker så godt at du vil få følelsen av å skjemme bort smaksløkene dine.

Alle Barebells proteinbarer og milkshakes er uten tilsatt sukker, og samtidig inneholder de et høyt proteininnhold, som er et enkelt bidrag til ditt daglige inntak av protein.

Barebells er et svensk merke som ble lansert i 2016. Det har siden blitt en stor hit blant mange fitnessutøvere, men er også foretrukket av de som ønsker et proteinrikt, men likevel velsmakende alternativ som snacks.Barebells proteinbar

Barebells proteinbarer har en fantastisk konsistens og smaker ikke som andre proteinbarer, men som en deilig snack. Barene er ideelle for deg som ønsker en proteinrik snack, enten for å supplere det daglige proteininntaket, eller for å ha et lavkalori-alternativ som mellommåltid.

Proteinbarer fra Barebells finnes i mange fantastiske varianter.

Barebells Soft Bars: De nyeste barene fra Barebells er deres Soft Bars. Disse er silkemyke i konsistensen, slik at de nesten smelter på tungen etter hver bit. Derfor kan mange ha vanskelig for å tro at de har et høyt innhold av protein og at de er uten tilsatt sukker. Barebells Soft bars inneholder hver ca. 16 gram protein og ca. 200 kalorier – innholdet avhenger av hvilken variant du velger.

Av Barebells Soft Bars finner du smakene:

 • Barebells Soft Caramel Choko
 • Barebells Soft Banana Dream
 • Barebells Soft Saltet Peanut Caramel
 • Barebells Rocky Road
 • Barebells Salty Chocolate
 • Barebells Soft Berry Licorice

Barebells Vegan Bars: Barebells er veldig opptatt av å lage et sortiment som dekker alle behov. Derfor har de også utviklet veganske proteinbarer. Disse proteinbarene har et høyt proteininnhold fra soya, erter og ris. I disse proteinbarene får du hele 15 gram plantebasert protein, og selv disse proteinbarene er uten tilsatt sukker. Her får du en deilig vegansk snack på ca. 200 kalorier.

Barebells Milkshake

Er du lei av proteinpulver etter trening? Eller er du bare på utkikk etter en velsmakende og superdelikat milkshake? Da bør du absolutt ta turen innom utvalget av Barebells Milkshakes. Alle Barebells Milkshakes har til felles at de er helt uten tilsatt sukker, laktosefrie, og har et innhold av hele 24 g protein.

Her finner du smakene:

 • Barebells Protein Milkshake Chocolate
 • Barebells Protein Milkshake Bringebær
 • Barebells Protein Milkshake Banan
 • Barebells Protein Milkshake Vanilje
 • Barebells Protein Milkshake Jordbær


Barebells proteinrike produkter er perfekte som en sunn snack, et velsmakende mellommåltid, eller som et proteintilskudd før trening. Barebells proteinrike snacks passer for alle. Spørsmålet nå er bare – hvilken smak har du lyst på i dag?


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.