Babymoov

57 Produkt(er)

Babymoov - For foreldre

Babymoov ble grunnlagt i 1997 i Frankrike av tre handelshøyskolestudenter. Sammen ønsket de å utvikle kvalitetsutstyr for babyer i samarbeid med foreldre og eksperter. Babymoov-grunnleggerne, med sin kunnskap om hverdagen til travle foreldre, brenner for å gjøre livet enklere for foreldre over hele verden. Derfor har de et vell av produkter som gir en trygg og kjærlig hjelpende hånd, fra Nutribaby- og Nutribaby Plus-matemaskinene som gjør hele matingsprosessen enklere, til ergonomiske babyputer som forhindrer flate rygger og skjeve hodeskaller.

I dag drives Babymoov av over 100 ansatte som jobber med nøyaktig det samme formålet som de tre unge studentene hadde i 1997: å lage kvalitetsprodukter med foreldre - for foreldre.

Innovasjon i fremste rekke

Innovasjon har alltid vært drivkraften hos Babymoov. Derfor investerer de over 1 million pund i forskning og utvikling hvert år. Selskapet samarbeider med eksperter innen medisin og barnepleie for å utvikle kvalitetsprodukter for gravide og spedbarn.

Anerkjent av foreldrene

Gjennom hele Babymoovs levetid har de gjentatte ganger mottatt stor anerkjennelse fra forbrukere (foreldre). Deres innovative produkter som Nutribaby og Cosy Dream har gjentatte ganger blitt tildelt Baby Innovation Award, Loved by Parents, Made for Mums Award og mange andre. De er kreative, innovative, effektive og ikke minst menneskelige.

De tre grunnleggerne, som nå er foreldre til til sammen 10 barn, er fortsatt i hjertet av selskapet og jobber hardt hver dag for å gjøre livet enklere for seg selv og andre foreldre.

Kundenes favoritter

Nutribaby kjøkkenmaskin. En stor hit blant travle familier. Nutribaby foodprocessor kan dampkoke maten slik at vitaminer og mineraler sikres og bevares i maten. Dette gjør barnematen sunnere og mer smakfull. Matmaskinen kan også brukes til å sterilisere smokker og flasker, blende og mye mer.

Babymoov matbokser. Praktiske beholdere som kan fryses ned eller brukes i matboksen. Matbøttene er naturligvis BPA-frie.

Lovenest ergonomisk babypute. Lovenest er spesialdesignet for å avlaste babyens bakhode, slik at man unngår flatt bakhode og skjev hodeskalle. Den er formet som et lite skall for å passe til et lite babyhode, og etter bare noen ukers bruk kan du se en tydelig forskjell.

Babymoov pleiesett. Et virkelig must-have for nybakte foreldre. Pleiesettet inneholder alt du trenger for å ta vare på babyen din. Sikkerhetssaks, digitalt termometer, sikkerhetsnegleklipper, babybørste og mye mer.

Trådløs flaskevarmer. Varmer opp tåteflasker uten strøm, noe som gjør det enkelt å ta den med på piknik eller ferie. Den er miljøvennlig og billigere enn mange andre flaskevarmere.

Livstidsgaranti

Babymoov tilbyr livstidsgaranti på alle sine produkter kjøpt etter 1. januar 2013. Produktet må ha blitt brukt i samsvar med den vedlagte bruksanvisningen og dekker ikke forringelse forårsaket av feil bruk, ødelagte eller manglende deler eller normal slitasje på visse elementer. Garantien dekker produksjonsfeil.

Når du har kjøpt et produkt fra Babymoov, er det viktig at du husker å registrere kjøpet innen 2 måneder etter kjøpet her! Husk å legge ved et bilde av kvitteringen.

Kjøp Babymoov hos Med24.no

Hos Med24.no kan du kjøpe kvalitetsbevisste, sunne og trygge valg av babyutstyr fra Babymoov. Vi tilbyr eksklusive produkter til gode priser og gode tilbud. 

Dine sunne og enkle valg starter her.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.