b.tan

b.ta
15 Produkt(er)

B.tan selvbrunere - "I Want The Darkest Tan Possible!"

Har du alltid drømt om en dyp mørk solbrun kulør og en lekker glød, som får deg til å forelske deg i ditt eget speilbilde? Så er b.tan merket for deg!

B.tan fremstiller lekre selvbrunere i flere forskjellige former til overkommelige priser sånn at alle kan være med - også deg som vil se godt ut, men ikke vil spandere en formue på det. B.tan brander seg på å ha de mørkeste selvbrunere på markedet som gjør at du kan oppnå en dyp tan på dine egne premisser! Serien består blant annet av lekre myke mousser, effektive mists og en krem, så det er noe til enhver smak.

B.tan er god til deg som er tanning-nybegynner fordi produktene er så lette å bruke- og tilpasset dine behov!

Innovative formularer og effektive produkter uten lukt og oransje farge

Som du kan se på hva produktene er kalt, så elsker b.tan å være kreative og innovative for å skille seg ut fra konkurrentene - men ikke kun med navnene! Selvbrunerne er formulert med innovative sammensetninger av ingredienser som gir deg det beste resultat gang på gang, uten at du skal forplikte deg til en langvarig mørk kulør - no commitment! Størstedelen av sortimentets produkter holder på huden i 4-6 dager, og er super lette å fjerne igjen med Tan Eraseren, når du vil starte på en ny frisk og få en sommerlig bronze til ditt nyeste insta billede!

Produktene er alle fremstilt med bruk av 100% naturlige DHA-fargeaktiver, kombinert med nærende aktive ingredienser som planteekstrakter- og oljer som gjør kroppen vakker inni og utenpå - på den måten oppnår du den beste hud for en jevn og feilfri tan. Ved å bruke naturlig farge unngår du streker, flekker, oransje toner og den dårlige syntetiske lukten på huden, som ellers skremmer bort mange når det gjelder tanning hjemmefra.

Vekt på bærekraftighet og naturen - "No bullshit, no nasties"!

B.tan elsker naturen, de elsker dyr, og de elsker din kropp. Derfor er produktene utelukkende formulert med ingredienser som merket kan stå inne for, og som hverken skader deg eller vår alle sammens natur.

Ingrediensene er alle bærekraftig hentet, og størstedelen av produktenes innhold kommer av naturen fra blant annet plantekstrakter, oljer og fargeaktiver fra sukker, og du får nytte av deres næringsinnhold på flere måter! Dessuten finner du ingen animalske produkter i b.tans serier, og vi er stolte av å si at de som mange av våre øvrige merker, heller ikke tester på dyr.

B.tan har derfor følgende gode fordeler:

  • PETA sertifisert Cruelty Free
  • Vegan Friendly
  • Uten parabener og andre hormonforstyrrende stoffer
  • Ingen sulfater/ftalater
  • Fri fra mineral- og palmeoljer

For å gjøre det hele enda bedre, er alle produktene tappet på gjenbruksmateriale, som også kan resirkuleres når du har brukt opp produktet.
- Er du ikke overbevist enda?

Holdbare, dype, oppbyggelige og mørke selvbrunere til alle hydtoner- og typer

Hvad enten du vil være en naturlig Tanning Queen eller bare blive Tanned AF, så har b.tan produktet for dig.

Størstedelen av produktene er fremstilt til å kunne tilpasses din hudtone og ditt ønske om den perfekte tan, samt dine krav til en selvbruner. Produktene aktiveres på huden allerede etter 1 time, men kan sitte ytterligere hvis mørkt bare ikke er mørkt nok for deg. I sortimentet finner du dessuten en effektiv 9-minutt express selvbruner, en uunnværlig applikator hanske, oljer, samt mer lette og naturlige mousser, hvor du gradvist dag etter dag kan bygge opp din drømmetan.

Prøv b.tans lekre selvbrunere til gode priser, når den mørkeste tan bare ikke blir mørk nok!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.