Avène

59 Produkt(er)

Dermakosmetisk hudpleie med naturlig termal-kildevann

Avène er et fransk merke med et bredt produktsortiment som inneholder utallige dermakosmetiske hudpleieprodukter, og er primært utviklet til sart og sensitiv hud.

Det som gjør Avènes produkter helt spesielle, er innholdet av næringsrikt termalkildevann fra Avènes helt egen kilde i Sydfrankrike. Avène-kilden strømmer i fjellenes undergrunn med 70.000 liter i timen, hvor det sakte tar opp naturlige mineraler som magnesium, kalsium, silica og spormineraler som medvirker til de unike egenskapene som Avène produktene har. Vannet er helt naturlig helsefremmende og er ikke kjemisk forarbeidet på noen måte - litt av et mirakelmiddel kan man si.

De fantastiske fordeler ved Avènes termalkildevann

Mens vannet strømmer i naturen, tilføres det masse næring i form av mineraler og nyttige mikroflora. Derfor har det følgende egenskaper: 

  • Inneholder ingen farge, smak eller andre kjemiske og syntetiske stoffer
  • Har et mineralinnhold på 206 ml/l og er rikt på sporstoffer
  • Har en nøytral pH-verdi
  • Virker irritasjonsdempende og mykgjørende på alle hudtyper

Et bredt sortiment

Mange har periodevis en sart og sensitiv hud, som kan skyldes mange interne eller eksterne, fysiske eller kjemiske påvirkninger. Her kan UV-stråling, forurensing, feil kost, legemidler, utilpasset kosmetikk og arvelige faktorer spille inn. Avènes basisprodukter er egnet til alle hudtyper og er generelt sett veldig skånsomme, men det fantastiske merket har utviklet flere produktserier som er spesielt utviklet og tilpasset spesifikke hudtyper. 

I deres brede sortiment finner du produkter som kan hjelpe deg med aldrende og rynket hud, skadet og irritert hud, ekstra tørr hud, barneeksem og annen kløe, akne, rosacea og mye, mye mer. Du finner alt fra renseprodukter til solpleie. 

Se vårt store produktutvalg av Avènes forskjellige serier her: 
- Avène Anti-Redness
- Avène Cicalfate
- Avène Cleanance
- Avène Cold Cream
- Avène Hydrance
- Avène Sun Protection 

Produkter av høyeste kvalitet

Produktenes innovative formularer og effektive virkninger, utvikles på Avène Dermatological Laboratory.

Igjennom hele fremstillingsprosessen sikres og testes kvaliteten av Avènes termalkildevann og produkter, sånn at du får den aller beste hudpleie. Når det bakteriologisk rene termalkildevannet er tappet, pakkes det i sterile emballasjer så innholdet ikke forstyrres på noen måte. Når du bruker produktet, er det første gang på mange mange år at vannet kommer i kontakt med luft. Kildevannet har mange gode egenskaper for især irritert og følsom hud - dette er klinisk dokumentert i mer enn 150 forskjellige studier! 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.