Astion Pharma

Astion Pharma

Danskformulerte hudpleieprodukter til behandling og pleie av hudtilstander som eksem, atopisk hud, utslett og psoriasis hos barn og voksne. AllergyCertified formularer uten kortison, binyrebarkhormon eller andre hormonforstyrrende stoffer.

Om Astion Pharma | Hva er eksem? | Hvilket produkt skal jeg velge? | Fordeler ved å velge et produkt fra Astion Pharma

13 Produkt(er)

Astion Pharma - dansk hudpleie til behandling av eksem og andre hudtilstander

I Astion Pharmas produktutvalg finner du diverse behandlende samt pleiende kremer, serumer, sprayer til kropp og ansikt, som er plaget av hudtilstander som eksem, psoriasis og atopisk hud. Den danske virksomheten ble stiftet på 1980-tallet, da dermatologer etterspurte en effektiv krem til barn med atopisk eksem, og siden da har virksomhetens sortiment blitt utvidet markant. Her finner du alt du trenger for å behandle, pleie og forebygge eksem hos både barn og voksne i alle aldre.

Hva er eksem, og hvem får det?

Eksem er en betennelsestilstand i huden, hvor den naturlig beskyttende barriere nedbrytes, og hudoverflaten etterlates sårbar, utsatt og uttørket. Tilstanden resulterer i inflammasjon, hvor huden sjeneres av kløe, rødme, avskalling, stramhet og generell irritasjon. I løpet av livet vil opp mot 20% av alle barn og 10% voksne oppleve eksem, og hvis du selv har vært plaget av det, vet du med sikkerhet også, hvor negativt det kan påvirke ens hverdag - om det enten det har vært atopisk eksem, barneksem eller soleksem. Derfor er det viktig å velge det riktige produkt som kan hjelpe plagene ved eksem og beskytte huden, så den igjen blir sunn, og livskvaliteten forbedres.

Astion Pharma hjelper med å behandle og forebygge eksemtilstander

Det spesielle ved Astion Pharmas produkter er innholdet av det patenterte stoffet Dermadexin®. Det aktive stoffet finnes i størstedelen av produktenes formularer, og hjelper med å effektivt pleie og behandle eksem på huden. Stoffet legger seg som en beskyttende hinne ovenpå den sårbare og tørre eksemhud, hvilket hjelper med å skjerme huden fra påvirkning utenfra som bakterier og uttørkende faktorer, som kan forverre tilstanden. Dessuten har stoffet lindrende egenskaper som motvirker kløe og irritasjon, som kan virke enormt sjenerende. Produktenes øvrige aktive ingredienser hjelper samtidig med å gjenoppbygge hudens barriere samt tilføre den fukt og næring så den heles optimalt. Astion Pharma anbefaler å bruke et behandlende produkt fra Cure serien i kombinasjon med en pleiende fettkrem, som etterpå kan hele, beskytte og bevare hudens sunnhet for å forebygge fremtidige utbrudd.

Hvilket produkt skal jeg velge?

• Har huden bruk for akutt behandling rettet mot eksem og atopisk hud, kan du med fordel prøve: Astion Pharmas Skin Cure, som er velegnet mot eksem på kroppen, Face Cure, som brukes mot eksem i ansiktet samt på øyenlokkene, Scalp Cure til kløe og skjelleksem i hodebunnen eller Hand Cure, som er spesielt utviklet til eksem på hendene. Prøv også den populære Anti-Itch Spray, som øyeblikkelig motvirker alle former for kløe.

• Etter behandling av din problemhud, bør du etterpleie huden med en god fettkrem som kan gjenoppbygge og hele hudens barriere. Her kan du med fordel prøve Astion Pharmas Daily Repair 40%, eller den enda kraftigere Daily Repair 70%.

• Leter du etter almene pleieprodukter, som er spesielt utviklet til din eksemhud, kan du med fordel prøve Astion Pharmas basis-produkter, som passer inn i enhver hudpleierutine. Prøv for eksempel den skånsomme Cleansing Gel, den fuktgivende Face Cream og Eye Care Serum til den sarte hud ved øynene eller kosttilskuddet Face Care i kapselform, som pleier huden innenfra.

Fordeler ved å velge et produkt fra Astion Pharma:

  • Bredt produktsortiment målrettet voksen- og barneeksem, atopisk hud, utslett, psoriasis og andre betennelsestilstander
  • Velegnet til både barn og voksne ned til 0 år. (Cure-serien anbefales fra 2 år og opp)
  • Milde AllergyCertified produkter, som også kan brukes til sensitiv og følsom hud
  • Formulert uten: kortison, binyrebarkhormoner og andre hormonforstyrrende stoffer

Hos Med24 finner du et stort utvalg av Astion Pharmas effektive produkter til billige priser!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.