Aliga Aqtive

11 Produkt(er)

Kosttilskudd fra naturlige alger

Aliga Microalgae ble etablert i 2016 i Hjørring, i hjertet av Nordjylland. Selskapet har bygget et topp moderne bioteknologisk produksjonsanlegg for innendørs dyrking av mikroalger i sterile bioreaktorer. Hovedfokuset ligger på produksjon av Chlorella-alger til mat, kosttilskudd og fôr. Aliga Microalgae er den eneste mikroalgeprodusenten i hele Norden og den største mikroalgeprodusenten i Europa.

På grunn av selskapets ekspertise på alger har de, i tillegg til å produsere for næringsmiddel- og fôrindustrien, utviklet en ny produktserie med kosttilskudd basert på Chlorella og andre næringsrike alger som Spirulina, Blæretang, Schizochytrium og Haematococcus pluvialis. Serien heter Aliga Aqtive og er utviklet for å maksimere de mange fordelene med alger og tang.

Alle produktene er veganske. Ikke fordi Aliga Aqtive bare er relevant for veganere, men fordi selskapet ønsker at Aliga Aqtive skal være tilgjengelig for alle grupper.

Aliga Microalgae er ikke bare produsent av alger til Aliga Aqtive, men også leverandør til over 50 andre kosttilskuddsprodusenter rundt om i Europa som markedsfører Aliga Microalgaes produkter under eget navn. Dette understreker kvaliteten på selskapets produktsortiment og deres posisjon som en pålitelig partner innen produksjon og levering av næringsrike alger.

Fokus

Når du kjøper et produkt med Aliga Aqtive-logoen, er det et produkt av høy kvalitet som er produsert i Danmark. Logoen er et kvalitetsstempel som garanterer høy kvalitet og lokal produksjon. Algene dyrkes på fabrikken i Hjørring, og det er kun de beste produktene av høyeste kvalitet som brukes.

Aliga Microalgae er registrert hos Fødevarestyrelsen og mottar løpende rådgivning og kontroll fra dem. Alle produktene i Aliga Aqtive-sortimentet er registrert i Fødevarestyrelsens kosttilskuddsregister, og vi samarbeider med Teknologisk Institut for å sikre høy kvalitet på merkingen av produktene for å gi forbrukerne best mulig transparens og forbrukervennlighet.

Oppdrag

Aliga Microalgaes mål er å være den foretrukne leverandøren av funksjonelle alger til mat- og helsemarkedet og samtidig produsere markedets beste kosttilskudd under eget varemerke.

Dette krever pålitelige leveranser av Aliga Aqtive-produkter av høyeste kvalitet, noe som oppnås gjennom kontroll og kvalitetssikring i hele verdikjeden. Derfor er kontroll og kvalitetssikring integrert i alle ledd i verdikjeden. Fra valg av algestamme og dyrkingsprosesser til høsting, prosessering, emballering og sikker forsendelse av produktene.

Bærekraftig produksjon av næringsrike alger

I Hjørring er det utviklet en bærekraftig produksjon av verdens mest næringsrike alger. På svært få kvadratmeter oppnås et meget stort produksjonsutbytte.

I tillegg foregår produksjonen på samme sted som forbrukeren kjøper produktet, noe som reduserer klimabelastningen fra transport av importerte varer fra andre deler av verden, spesielt Asia, som har verdens største algeproduksjon.

Aliga Microalgae ble et internasjonalt selskap i 2022.

I 2022 utvidet selskapet produksjonen ved å kjøpe en stor fabrikk i Nederland som primært produserer produkter for andre europeiske land i næringsmiddelindustrien. Den økte internasjonaliseringen skaper en god synergi og erfaringsbase som Aliga Microalgae bruker hver dag for å skape best mulige produkter.

Selskapet har de høyeste standarder innen mat og er sertifisert med FSSC 22000, GMP+, Kosher og Halal.
I 2023 vant selskapet prisen Innovation of the Year Award på Plant Based World Expo for utviklingen av en hvit chlorella, som også er tilgjengelig her på med24.

I 2024 ble selskapet for første gang inkludert på den prestisjetunge FoodTech 500-listen.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.