AHAVA

Ahava banner med produkter i bøtter og tube
4 Produkt(er)

Historien bak AHAVA

AHAVA ble lansert i 1988, da en spatekniker, Ziva Gilad, opplevde hvordan kvinnelige turister skrapte mudderet ved Dødehavet sammen og tok det med hjem. Virksomheten startet med en liten stand som solgte body scrub til turister, og dette viste seg å være en god ide.

I 2010 var AHAVA stadig det eneste kosmetikkfirma som hadde lisens fra den israelske regjering til å utvinne råstoffer i Dødehavet på lovlig vis. AHAVA er dessuten en av flere israelske kosmetikkvirksomheter som forsker i nanoteknologi søkninger.

I dag har AHAVA flaggship butikker i Israel, Ungarn, Tyskland, Sørkorea, Singapor og Filippinene. Virksomheten har hovedkvarter i Holon, Israel, mens produksjonen foregår i Tamar Regional Council i Israels sydlige distrikt.

Hva gjør AHAVA hudpleie enestående?

AHAVA undersøker natur, hud og mennesker ned til minste detalj. Ved å utnytte de mest dynamiske elementer i Dødehavet har virksomheten funnet veien frem til produkter, som fukter, nærer og hydrerer huden i en klasse som ikke er sett før. Dette er mulig på grunn av deres vitenskapelige og avbalanserte blanding av mineraler og botaniske stoffer, som aktiverer AHAVA-produktene innenfra i din hud.

AHAVA har sitt eget laboratorium, hvor det forskes i ingredienser og utvikles produkter. Forskernes engasjement i innovasjon er matchet av deres ønske om å forstå kroppens menneskelige natur. Vitenskapsfolk hos AHAVA søker en større forståelse for, hvordan mineraler og botaniske stoffer kan nytte huden. Inspirert av uoppdagede mineraler lar AHAVA vitenskapen følge naturen.

AHAVA er i dyp forbindelse med jorden og streber etter å påvirke miljøet minst mulig. Dette avspeiles i produksjonen, hvor lokal flora blir brukt til å filtrere avfall og gjenopprette rent vann til ørkenområdet, hvor AHAVA ble skapt. Virksomheten tror på en balanse mellom vitenskap og natur.

Hva tilbyr AHAVA?

AHAVA tilbyr et hav av produkter, som alle er veganske, fri for parabener, fremstilt uten petroleum og aldri testet på dyr. Produktene overholder strenge allergitester og er godkjente til følsom hud. I sortimentet vil du bl.a. finne kremer til dine øyne og hender, fuktgivende bodylotion til kroppen, ansiktsmasker og mye mer.

Alle produktene er delt opp i produktgrupper, hvilket gjør det enklere for deg å finne det du leter etter. Hvis du f.eks. har bruk for en bodylotion, kan du bevege deg inn på AHAVA Bodylotion, hvor du uten problemer kan finne kremen du mangler. Blant bodylotions fra AHAVA, er våre mest populære AHAVA Deadsea Water Mineral Body Lotion, hvilket er en utrolig fuktgivende krem, som etterlater huden myk og velpleid.

Hvis du derimot plages med tørre hender, vil AHAVA håndkrem være det du har bruk for, og som finnes her. Blant håndkremer fra AHAVA, er en av de populæreste og mest resultatgivende AHAVA Dermud Intensive Hand Cream, som både mykgjør, fukter og nærer tørre hender. Håndkremen er i tillegg beriket med mineralrikt mudder og naturlige ekstrakter fra Dødehavet, som gjennomfukter hendene, og reparerer sprukne hender.

AHAVA er utelukkende skapt på de fineste og nødvendige naturlige ekstrakter og ingredienser fra Dødehavet. Merket er din sikre vei til tonnsvis av fantastisk pleie, og innholder ingen skadelige ingredienser for huden. Utvalget av AHAVA produkter brer seg blant kremer, ansiktsmasker, anti-age, bodylotion, håndkrem, nattkrem, serum og øyenkrem.

Med24.no er forhandler av AHAVA og tilbyr et bredt sortiment av produktene. På vår side vil du finne gode tilbud og priser. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.