Aftamed

Uansett hva slags problem du har med sår eller blemmer i munnen, har Aftamed det perfekte produktet for å lindre smerten og fremskynde tilhelingen. Les mer om Aftamed her!

3 Produkt(er)

Aftamed - ditt effektive middel mot munnsår og irritasjoner i munnen

Lider du av plagsomme munnsår, brennende blemmer eller irritert tannkjøtt? Aftamed er her for å redde deg fra ubehaget og gi deg rask lindring. Aftameds munnpleieprodukter er tilpasset dine behov, hjelper deg med å gjenopprette den naturlige balansen i munnen og gir deg den komforten du fortjener.

Aftamed Gel er en skånsom og effektiv løsning for behandling av blemmer og munnsår. Den unike formelen skaper en beskyttende barriere over det berørte området, noe som lindrer smerte og fremskynder helingsprosessen. Gelen er enkel å påføre og passer for både barn og voksne.

Aftamed Junior Gel er spesielt utviklet for barn fra 2 år og oppover. Den milde formelen er alkohol- og sukkerfri, slik at barnet ditt får en så skånsom behandling som mulig. Aftamed Junior Gel reduserer smerte og beskytter såret, slik at barnet ditt enkelt kan gå tilbake til lek og smil.

Aftamed Munnskyll er en effektiv måte å lindre smerter på og redusere risikoen for nye sår. Med sin friske smak er Aftamed Munnskyll et perfekt supplement til din daglige munnhygiene. Det er en enkel og praktisk måte å holde munnen sunn og beskyttet på. Aftamed munnskyllevann er godt å bruke ved rifter fra tannregulering og for protesebærere som er utsatt for sprekker i munnviken.

Aftamed Spray er ideell for deg som ønsker en rask og brukervennlig løsning. Den praktiske sprayflasken gjør det enkelt å påføre produktet nøyaktig, selv på vanskelig tilgjengelige områder i munnen. Den hurtigvirkende formelen lindrer smerte og fremskynder helingsprosessen, slik at du kan komme tilbake til ditt normale liv så snart som mulig.

Aftamed er ditt beste valg når det gjelder effektiv behandling og lindring av sår og irritasjon i munnen. Med produkter som er utviklet spesielt for både voksne og barn, kan hele familien dra nytte av Aftameds effektive og skånsomme formler. Gi deg selv og dine nærmeste den komforten og beskyttelsen dere fortjener med Aftamed.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.