Active By Charlotte

Perfekt hudpleie for den aktive familien! Med produkter fra Active By Charlotte kan du forebygge idrettsrelaterte plager og ta vare på huden din. Se hele sortimentet her!

Hudpleieserie fra fitnessdronningen | For mosjonister og idrettsutøvere | Populære produkter

19 Produkt(er)

Hudpleieserie fra fitnessdronningen

Active by Charlotte Skincare er fitness for huden din. De effektive og sunne hudpleieproduktene er parfymefrie, allergisertifiserte, med økologiske ingredienser, veganske og produsert i Danmark av den tidligere fitnessdronningen Charlotte Bircow. Charlotte Bircow er fitnessinstruktør og har vært Danmarks fitnessdronning siden 80-tallet. Hun var med på å bringe fitness og spinning til Danmark, og har siden gitt ut en rekke fitnessfilmer som har solgt i mer enn 1 million eksemplarer. I dag er Charlotte Bircow også livsstilscoach og har hjulpet tusenvis av dansker med å gå ned i vekt, endre livsstil og finne mening i livet. Charlotte Bircow vet med andre ord hva som kreves av hudpleie for idrettsutøvere, noe som gjenspeiles i den høye kvaliteten på produktene hennes.

Inspirert av kreftforløp

Etter å ha gjennomgått en kreftsykdom ble Charlotte mer bevisst på hva hudpleieprodukter kan inneholde. For å ta best mulig vare på kroppen sin har hun nå utviklet sitt eget varemerke med en ansikts- og kroppspleieserie for den aktive familien. Sortimentet spenner fra aftersun og solkrem til olje, håndsprit og ulike kremer. Felles for dem alle er utvalgte ingredienser, kvalitet og egenskaper som retter seg mot en sunn livsstil med mye bevegelse.


Hudpleieprodukter for mosjonister og idrettsutøvere

Den fantastiske hudpleieserien har produkter som er utviklet for å dekke behovene til mange mosjonister og idrettsutøvere. Det være seg løping, skigåing, svømming, sykling eller ballspill.

Du finner flere ulike produkter som forebygger og lindrer rødhet og irritasjon. Du kan også oppleve ubehag hvis sportsklær gnisser eller sitter ubehagelig når du svetter. Derfor er alle hudpleieproduktene utviklet med tanke på det ubehaget som svette og tettsittende klær kan forårsake. Flere produkter har antibakterielle egenskaper, slik at du kan unngå utslett og andre ubehag.


Populære produkter fra Active By Charlotte

Les mer om noen av de mest populære produktene fra Active by Charlotte.

Active By Charlotte Face Fitness Cream

Den vakre og effektive Face Fitness Cream er en nærende og mykgjørende krem med anti-aldringsegenskaper. Innholdet av aloe vera og peptider skaper en helende effekt som kan redusere forekomsten av fine linjer og rynker. Prøv kremen med Allergy Certified-formelen og skjem bort huden din!

Active By Charlotte Take Care Spray

Den populære Take Care Spray er utviklet for å beskytte huden mot friksjon. Du kan oppleve rødhet, irritasjon og gnagsår på grunn av friksjon når du løper eller beveger deg på andre måter. Dette kan spesielt være mellom lårene, under armen, i nakken eller andre steder. Anti-friksjonssprayen er skånsom og inneholder ingen fargestoffer, parabener eller parfyme.

Active By Charlotte Runners Powder

Timevis med trening i lukkede sko kan lett resultere i svampete, våte og varme føtter og tær. Heldigvis bidrar Runners Powder til å forhindre at tærne gnir mot hverandre eller mot stoffet. Denne friksjonen kan ofte føre til blemmer som gjør det ubehagelig å være aktiv.

Det effektive pulveret er enkelt å bruke og kan brukes av både barn og voksne. Dryss bare litt i sokkene eller skoene før bruk. Forsikre deg om at føttene er helt tørre.

Parfymefri og Astma-Allergi Danmark-sertifisert hudpleie

Flere av Active By Charlottes produkter er godkjent av Astma-Allergi Danmark eller Allergy-Certfified. Disse merkene er din garanti for at de merkede produktene ikke inneholder parfyme og andre allergifremkallende stoffer. Merkene brukes på kosmetiske produkter og andre produkter til personlig pleie. Sjekk det enkelte produktet ved å se etter den blå kransen eller det blå krysset. 

til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.