ACO

ACO er et svensk varemerke som er kjent i hele Skandinavia for sin sterke ekspertise når det gjelder hudpleie. Les mer om ACO her!

24 Produkt(er)

ACO – svensk hudpleiemerke

ACOs forsknings- og produktutviklingsavdeling ligger i Kista, en forstad til Stockholm, der alle ingredienser granskes med tanke på deres rolle, effektivitet og sikkerhet for både mennesker og miljø.

For ACO symboliserer kvalitetshudpleie en minimalistisk bruk av rene, nøye utvalgte ingredienser som tjener et presist formål uten alt det overflødige. Hvert eneste hudpleieprodukt fra ACO gjennomgår strenge tester og har derfor en grundig sikkerhetsdokumentasjon. ACOs sortiment er tilpasset det skandinaviske klimaet og henvender seg til alle hudtyper og aldersgrupper, inkludert spesialløsninger for sensitiv hud.ACO har deg uansett hvilken hudtype du har

ACO er et velkjent varemerke i Skandinavia. Derfor har de designet hudpleieproduktene sine for det nordiske klimaet og for alle hudtyper og aldre.

ACO hudpleierutine for normal hud

Hvis du har normal hud, er huden din i balanse. Den vil føles myk, smidig og naturlig spenstig.


Rens

Normal hud er generelt i god stand og i god balanse, og det er optimalt å opprettholde denne balansen. Det finnes flere alternativer for normal hud, men det er viktig å alltid velge skånsomme renser for å opprettholde hudens fuktbalanse.

En rensegel eller -lotion renser huden effektivt og fjerner sminke, samtidig som den tilfører fuktighet og opprettholder hudens naturlige fuktighetsnivå. Hvis du liker rensemousser, må du passe på at typen du velger ikke tapper huden for fuktighet.

For vannfast sminke anbefales det å bruke en spesiell sminkefjerner som er utviklet for dette formålet, for å unngå hudirritasjon. Avslutt hudrensingen med en toner for å fjerne eventuelle sminkerester og opprettholde hudens fuktighetsbalanse.


Olje

For å forbedre hudens glød og motvirke aldringstegn er det en god idé å bruke olje både morgen og kveld. Oljen kan enten brukes alene eller ved å tilsette noen dråper i dag- og nattkremen.


Øyekrem

Det sensitive området rundt øynene er ofte utsatt for hevelser og er ekstra følsomt. Ved å bruke en krem som er spesielt utviklet for øyeområdet, kan du gi fuktighet og en kjølende effekt og dermed redusere synlige tegn på hevelser.


Hydrering

Selv for en normal hudtype er det viktig å tilføre fuktighet både morgen og kveld for å opprettholde fuktbalansen. Bruk dag- og nattkremer som tilfører huden næring og dyp fuktighet for å holde den smidig og myk. Hvis du vil jobbe med fine linjer eller manglende smidighet, bør du velge en dag- og nattkrem som også har anti-age-egenskaper.ACO hudpleierutine for tørr hud

Hvis du har tørrere hud, vil huden din ha en tendens til å føles stram og generelt som om den er en størrelse for liten. Tørr hud reagerer lettere på vær og vind og trenger rikelig med fuktighet.


Rens

Start og avslutt dagen med å rense ansiktet for å fjerne døde hudceller, svette og andre urenheter som har samlet seg på huden. For deg med tørr hud er en rensemelk det ideelle valget, da den både renser og fukter huden. Rensemelken kan også tørkes av, slik at du slipper å utsette ansiktet for unødvendig tørrhet fra vann. En toner er et utmerket supplement til renserutinen for å fjerne gjenværende skitt og smuss på huden. Den fukter også huden og forbereder den på de neste trinnene i hudpleierutinen.


Olje

Bruk en fuktighetsgivende olje for å tilføre huden fuktighet i dybden. Spesielt tørr hud trenger dyp fuktighet, noe en olje kan gi. En ansiktsolje kan også fungere som en anti-age-løsning og gi huden mer naturlig glød.


Øyekrem

Det ømfintlige området rundt øynene krever spesiell behandling på grunn av sin tynne og følsomme natur. En spesiell øyekrem kan bidra til å minimere mørke ringer og gjøre huden under øynene fyldigere.


Hydrering

Bruk en rik og nærende dag- og nattkrem for å gjenopprette hudens fuktighetsbalanse. En slik krem hjelper også huden med å gjenvinne elastisiteten og bidrar til en jevnere hudtone. Tørr hud er spesielt følsom for kulde og tørr luft og kan ha behov for en mer intensiv ansiktskrem i vinterhalvåret.ACO hudpleierutine for fet hud

Fet hud er svært skinnende på grunn av overproduksjon av talg (sebum). I tillegg har den en tendens til å ha store porer og muligens mer uren hud.


Rens

Fet hud er et resultat av økt talgproduksjon. Mange tror at dette er ensbetydende med å tørke ut huden, men i mange tilfeller kan det gjøre vondt verre. Selv fet hud trenger fuktighet, ellers kan hudoverflaten bli tørr og talgproduksjonen øke ytterligere. Velg skånsomme rensemidler som stabiliserer hudens tilstand. En ansiktsrens med salisylsyre er effektiv til å minimere forekomsten av urenheter og hudormer samtidig som den renser i dybden. Bruk en avsluttende toner.


Hydrering

Fet hud har en tendens til å skinne, så det kan være en fordel å bruke produkter som matter ned huden. En fuktighetsgivende gelkrem kan både berolige huden og hindre at porene tettes igjen. Hvis du har utfordringer med urenheter, anbefales en gelkrem som inneholder salisylsyre.


Tildekking av urenheter

Lider du av urenheter og ønsker å skjule dem? Da kan det være effektivt å bruke en cover stick eller concealer. ACO Spotless Cover Stick fungerer både som concealer og inneholder uttørkende sinkoksid som bidrar til å minimere urenheter.

Det finnes også ACO Spotless Overnight Treatment, som brukes om natten for å tørke ut kviser og gjøre dem mindre synlige. Påfør produktet på de berørte områdene og la det virke over natten.Hudpleie for hele familien

ACO har omfattende kunnskap om hudens behov i det nordiske klimaet. Dette er basert på omfattende forskning som har ført til denne fantastiske hudpleieserien, med produkter for hele familien. ACO Intimate Care er spesielt utviklet for kvinner og ACO Men for menn. ACO Special Care brukes av flere målgrupper, for eksempel babyer, barn og eldre.

ACO Intimate Care-serien pleier, renser og fukter intimområdet uten å irritere. Produktene er testet av kvinner og derfor beregnet på kvinner. Serien inneholder nøye utvalgte og velkjente ingredienser som er skånsomme mot huden og helt uten parfyme.

ACO Men er en hudpleieserie for menn som har en hud som trenger ekstra fuktighet og næring. Serien inneholder en roll-on, barbergel, ansiktslotion og en after shave. Alle produktene inneholder velkjente og pleiende ingredienser som fukter og beskytter huden på best mulig måte.

ACO Special Care er ekstra skånsom næring for skadet eller stresset hud. Serien inneholder flere produkter for psoriasis, tørr hodebunn, føtter, hender og generell pleie for hud som krever ekstra omsorg.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.