Abena

Danske Abena har efter mere end 60 år på markedet markeret sig som en af de største producenter af hygiejneprodukter til plejesektoren såvel som til privatpersoner. Se det store udvalg af Abena-produkter her. 

En sønderjysk forretningsidé | Inkontinens | Efterfødselsbind | Engangshandsker 

108 Produkt(er)

En sønderjysk forretningsidé

Abena A/S ble grunnlagt i 1953 av Jens Terp-Nielsen og het den gang Sækko. Selskapet solgte, leide ut, renset og reparerte jutesekker til landbruket, men utvidet sortimentet med salg av presenninger. I 1978 lanserte selskapet de første babybleiene, og i 1988 ble de første inkontinensproduktene lagt til produktlinjen.

Abena er i dag både et produksjons- og handelsselskap som er en stor leverandør til blant annet pleie- og sykehussektoren. De har også et bredt sortiment av hygieneprodukter til privatpersoner, som også er av høy kvalitet.

I dag eies selskapet fortsatt av familien Terp-Nielsen, men sønnene til grunnleggeren har nå tatt over. Abena er imidlertid ikke lenger et lite selskap bare på Sør-Jylland. Faktisk har det bare vokst med årene, og i dag har selskapet 1800 ansatte og virksomhet i 88 land. Hovedkontoret ligger fortsatt i Aabenraa, og den sønderjyske bedriftskulturen preger fortsatt Abena, med fokus på etikk, miljø og godt forretningssinn.


Bredt utvalg av produkter for personlig pleie

Abena tilbyr et bredt spekter av produkter, fra Abena Vaskekluter 3-lags papir til både lateks- og nitrilhansker med og uten pudder. Selskapet produserer også mer enn 3 millioner miljøvennlige bleier og inkontinensprodukter årlig.

Hygienepads for inkontinens

Har du problemer med hyppig og ufrivillig vannlating? Med Abena-produktene trenger du som lider av inkontinens ikke lenger å bekymre deg for ubehagelig lukt eller våte flekker på klærne. De anatomisk formede bleiene/hygieneinnleggene er utformet for å tilpasse seg kroppens form, noe som sikrer komfort og diskresjon. Alle produktene i Abena-light-serien er utstyrt med Odour-systemet og Air Plus, som reduserer lukt og lar huden puste. Serien omfatter også flere forskjellige innlegg som passer til ulike behov.

Abena-Light Super har en sugeevne på ca. 850 ml, noe som er den høyeste sugeevnen blant Abenas inkontinensprodukter. Det er også det største innlegget med en lengde på 44 cm. Hvis du ikke trenger et produkt med så høy sugeevne, kan du vurdere å prøve Abri-light extra ellerAbri-light mini. Førstnevnte er nest best og har fortsatt god absorberingsevne og en lengde på 33 cm. Abri-light har den laveste absorberingsevnen og tar derfor mindre plass.


Ammeputer etter fødsel

Etter en fødsel er det normalt å blø - uansett om det er en vaginal fødsel eller et keisersnitt. Abenas Abri-Let Anatomic-bind er svært absorberende og anatomisk formet. Bindet er multifunksjonelt og kan brukes både ved inkontinens og etter fødsel. Det er også egnet til bruk under et fikseringsprodukt. Abri-Light Anatomic har heller ingen folie eller plast på baksiden, men pustende fiberduk i stedet.


Engangshansker

Abenas hygieneprodukter omfatter også et bredt utvalg av både vinyl- og latekshansker med og uten pudder. De mest populære er de pudrede latekshanskene som er godkjent for håndtering av næringsmidler. Disse hanskene inneholder naturgummilateks, så du bør unngå dem hvis du er allergisk. Prøv i stedet vinylhansker med pudder eller de klassiske engangshanskene i nitril uten pudder - sistnevnte er også godkjent for håndtering av næringsmidler.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.