A.Vogel

Kjøb dine A.VOGEL naturmidler hos Med24

A. Vogel har eksisteret i 100 år, og det er med stolthed, at vi har hjulpet millioner af mennesker verden over med at forebygge og lindre diverse helbredssymptomer. 

32 Produkt(er)

A. Vogel - Lidenskap for friske urter

A. Vogel har eksistert i 100 år, og vi er stolte av å ha hjulpet millioner av mennesker over hele verden med å forebygge og lindre ulike helsesymptomer. Utgangspunktet for alt vi gjør har alltid vært - og vil alltid være - kraften i friske planter.

Inspirasjon fra hele verden

A. Vogel ble grunnlagt av den sveitsiske helsepioneren Alfred Vogel i 1923. Han var en livslang forkjemper for bruk av naturmedisiner i helsevesenet, og utforsket planter og natur i sin søken etter effektive urtemedisiner. Han reiste til Australia, New Zealand, Tasmania og USA gjennom hele 1900-tallet.

På sine reiser fikk Alfred Vogel hjelp av lokale stammer og grupper som introduserte ham for nye planter. For eksempel var det en sioux-høvding ved navn Ben Black Elk som introduserte ham for den røde solhattens helbredende egenskaper. Denne kunnskapen har blitt brukt i en rekke A. Vogel forkjølelsesprodukter, som du kan lese mer om nedenfor.

A. Vogels livslange arbeid for og med urtemedisin har båret frukter, og han har bidratt til å øke anerkjennelsen av hva urtemedisinen kan bidra med i vår moderne verden.Echinaforce - lindring av forkjølelse

Blant A. Vogels mest populære produkter er deres Erchinaforce. Echinaforce er basert på ekstrakter av rød solhatt, også kjent som echinacea, dyrket i Sveits under spesielle retningslinjer fra A. Vogel. Echinaforce er faktisk ikke mer eksotisk enn at du kanskje har støtt på den i hagen din, men ikke desto mindre har planten flere gunstige og sunne egenskaper.

Føler du at forkjølelsen sakte kommer snikende med rennende nese og kløende hals? Echinaforce orale dråper kan hjelpe deg med å stoppe symptomene raskt og naturlig. Echinaforce støtter kroppens eget immunforsvar og gjør det mer motstandsdyktig mot forkjølelse. Hvis du handler raskt når symptomene oppstår, kan du faktisk unngå forkjølelse helt og holdent. 

Echinaforce er tilgjengelig i 3 forskjellige størrelser, fra 50 ml, 100 ml til 2 x 100 ml, avhengig av dine behov.

Nese- og halsspray

Er du tørr i halsen og kribler det ubehagelig i halsen? Er du ofte forkjølet i vinterhalvåret, og ønsker du å ta vare på slimhinnene i nesen? Hvis svaret er ja, er A. Vogels andre forkjølelsesprodukter noe for deg. Echrinacea Spray fra A. Vogel inneholder salvie, peppermynte og rød solhatt, samtidig som den frisker opp slimhinnene i munn og svelg. Sprayen renser slimhinnene effektivt og lindrer den irriterende følelsen i halsen.

Hvis nesen også føles tett eller renner, kan A. Vogel Sinuforce nesespray brukes. Den inneholder milde og naturlige ingredienser, og du og familien din kan bruke nesesprayen i opptil 30 dager - lenger enn vanlige nesesprayer. Sinuforce gir rask lindring av tett nese eller rennende nese og inneholder kamille-, peppermynte- og eukalyptusolje.
Les mer om symptomer og behandling av forkjølelse her.Kosttilskudd for menn og kvinner

Etter hvert som kroppen forandrer seg gjennom livet, kan du oppleve ubehag i form av hetetokter og hyppig vannlating. Dette er spesielt vanlig i overgangsalderen hos kvinner og i det som kalles andropause hos menn.

Prostasan

Andropause ligner på kvinners overgangsalder, populært kalt menopause. Her er det en nedgang i hormonnivået hos begge kjønn, og hos menn er det testosteron. Nedgangen i testosteronnivået kan føre til endringer for menn, og du har kanskje opplevd hvordan du eller partneren din opplever mer tretthet og redusert energi, seksuell lyst og fysisk yteevne.

Mange opplever også at blærehalskjertelen, prostata, er litt forstørret og godartet av natur. Dette kan imidlertid føre til ubehag når det gjelder vannlating. For dette spesielle problemet har A. Vogel utviklet Prostasan, som er basert på ekstrakt av sagpalme. Tilskuddet kan lindre følelsen av ufullstendig blæretømming, etterdråper og problemer med vannlating.

Menosan

Kvinner i overgangsalderen lider ofte av hetetokter og økt svetting når østrogennivået synker og menstruasjonen opphører. Dette kan påvirke energi, overskudd og humør. Heldigvis finnes det hjelp å få hos A. Vogel har utviklet Menosan spesielt for kvinner i overgangsalderen. Tablettene er basert på økologisk salvieekstrakt, som lindrer økt svetting - også om natten.Ro og balanse i magen

Opplever du oppblåsthet og en følelse av ubalanse i magen? A. Vogel's produkter for mage og fordøyelse inneholder naturlige ingredienser som kan gi deg den tryggheten du kanskje savner.

Et av de mest populære produktene er A. Vogel Valleforce, som finnes både i en fruktig smak i Berry-versjonen og i en nøytral smak i originalversjonen. Tilskuddet består av myseekstrakt, som i dag er laget av ostemysekonsentrat fra økologisk melk fra kyr som beiter i Alpene. Selv om ostemyse ikke høres appetittvekkende ut, er den filtrert i en slik grad at verken melkeproteiner, melkefett eller sukkerarter havner i sluttproduktet. Du kan derfor bruke Valleforce selv om du er laktose- eller glutenintolerant, eller om du er vegetarianer. A. Vogel Valleforce gir ro og balanse i magen.

Hvis tilbakevendende flatulens og oppblåsthet er et problem, kan Boldocynara fra A. Vogel i enten tablett- eller dråpeform være løsningen for deg. Med sitt innhold av boldin stimulerer og støtter Boldocynara fordøyelsen, og hjelper leveren ved å øke produksjonen av galle.Lindring av kramper i bena og rastløse ben

Kanskje er du en av de mange som plages av rastløshet, hevelser og kramper i beina etter lang tids transport eller bare som følge av en travel arbeidsdag. Årsakene til dette ubehaget kan variere fra person til person, men løsningen kan være lik for mange. A. Vogel's Aesculaforce Forte er et naturlegemiddel som er godkjent for lindring av disse problemene.

Aesculaforce Forte er laget av nyhøstede hestekastanjefrø, som inneholder den aktive ingrediensen aescin. Aescin har en positiv effekt på venesirkulasjonen i beina, og lindrer tyngdefølelse, rastløshet, hevelser, kramper og kløe. Hestekastanjen i naturlegemidlet motvirker væskelekkasje og har også en vasokonstriktiv effekt.

Hvis du vil lære mer om muskelkramper og årsakene til dem, kan du finne ut mer her.Den gode smaken

A Vogel produserer ikke bare kosttilskudd og urteprodukter. De tilbyr faktisk også en rekke helsekostprodukter til kjøkkenet. Du kjenner kanskje allerede til det deilige urtesaltet Herbamare, som med havsalt, økologiske urter og grønnsaker setter prikken over i-en på måltidet ditt. For en ekstra vri i matlagingen kan du prøve den krydrede versjonen eller paprika- og pepperrotversjonen.

Du kan også prøve A. Vogels Herbamare Herbal Broth, som er basert på havsalt og ferske, økologiske grønnsaker. Buljongen er også vegansk og glutenfri, og gir god smak til supper og varme simreretter med og uten kjøtt. Urtebuljongen blir raskt din beste venn på kjøkkenet!


Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun brukes av gravide og barn under 1 år i samråd med lege eller sykepleier. OBS! Teksten ovenfor er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Vennligst se den spesifikke indikasjonen under "Daglig dose".

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.