A-Derma

A-DERMA

A-derma har utviklet hudpleieprodukter som er spesielt egnet for tørr og irritert hud som er utsatt for atopi.

Exomega Control | Solkrem | Sprayer | Dermalibour+ | Epitelials

42 Produkt(er)

Historien bak A-derma

Det hele startet på 1970-tallet da farmasøyten Pierre Fabre hadde en lidenskap for botanikk. Han bestemte seg for å forske på og dyrke havre, som hadde blitt brukt til medisinske formål i tusenvis av år. Dette var begynnelsen på en bred hudpleieserie som vi i dag kjenner som A-derma. A-en står for avoine, som er det franske ordet for havre, og derma er en referanse til dermatologi.


A-derma - hudpleie for sensitiv og tørr hud

I mer enn 30 år har A-derma utviklet og spesialisert seg på hudpleie som kan brukes av alle aldre og som er spesielt egnet for sensitiv, tørr og skadet hud.

Rhealba er navnet på den spesifikke havresorten og hovedingrediensen i A-dermas produkter. Rhealba-havre bidrar til å berolige, reparere og fukte huden.

A-derma Exomega Control

A-Derma Exomega Control er en serie som egner seg for svært tørr hud og hud som er utsatt for atopi. Serien inneholder flere produkter slik at du kan få best mulig pleie for huden din.

A-derma Exomega Control Cream - En god fuktighetskrem som reduserer kløe og irritasjon. Kremen er egnet for svært tørr hud og hud som er utsatt for atopi. I tillegg reduserer A-derma Exomega Control Cream tørr hud på grunn av sin nærende konsistens.

A-derma Exomega Control Balm - En fet krem som virker kløestillende på ekstra tørr hud med tendens til atopi. A-derma Exomega Control Balm er svært nærende og bidrar til å gjenopprette hudens barriere.

A-derma Exomega Control Lotion - En lett og flytende konsistens som lindrer og minimerer irritasjon forårsaket av tørr hud. A-derma Exomega Control Lotion er også kløestillende og fuktighetsbevarende.

A-derma Exomega Control Foaming gel - Har du tørr og irritert hud, har A-derma utviklet denne skummende gelen nettopp for dette formålet. A-derma Exomega Control Foaming gel har en beroligende og kløestillende effekt og kan brukes både i ansiktet og på kroppen.

A-derma Exomega Control Shower oil - En nærende og pleiende dusjolje som skånsomt renser og beroliger huden. Kan brukes både på kroppen og i ansiktet.

A-derma solkrem

De fleste får mer sensitiv hud når de oppholder seg i solen. A-derma Protect er en serie solpleieprodukter som er utviklet for å hjelpe deg med tørr og sensitiv hud. Solserien kan brukes til alt fra normal hud til atopisk hud og alt derimellom. Med A-dermas solserie er du dekket med både pleie og beskyttelse.

A-derma spray

A-derma har utviklet to sprayer som er ideelle for hudproblemer her og nå, da de gir umiddelbar lindring for irritert hud.

A-derma Cytelium

A-derma Cytelium Drying spray er en beroligende spray. Denne A-derma-sprayen har en uttørkende effekt på lett fete hudirritasjoner, som f.eks:

 • Rød bunn
 • Hudfolder
 • Insektstikk
 • Blemmer

I tillegg har A-derma cytelium tørkespray en rensende og beskyttende effekt på huden. Sprayen kan brukes på kroppen, i ansiktet og på intime områder.

A-derma Cultalgan

A-derma Cultalgan spray inneholder en ultra-lindrende og kjølende væske som umiddelbart reduserer ubehag i huden. Denne A-derma-sprayen lindrer smertefull hud og kan brukes på kroppen, i ansiktet, i hodebunnen og på ytre slimhinner.

A-derma Dermalibour

A-derma Dermalibour er en serie som reparerer det øverste hudlaget og gir beskyttelse og pleie til hud som er utsatt for daglige riper og atopisk hud.

A-derma Dermalibour Repairing cream

A-derma Repairing Cream renser og lindrer hudproblemer på en skånsom måte. Kremen er spesielt egnet for daglige hudirritasjoner som f.eks:

 • Rødhet
 • Kløe
 • Tørre flekker
 • Små skrubbsår og kutt
 • Rødhet og irritasjon rundt munnen, brystvortene, øyelokkene og på hendene

Sikkert å bruke på spedbarn, barn og voksne.

A-derma Barrier cream

A-derma Barrier Cream er en effektiv og beskyttende krem mot hudirritasjoner forårsaket av ytre påvirkninger:

 • Vind og vær
 • Salt- og klorvann
 • Gnidning fra klær
 • Kjemikalier fra vaskemidler, rengjøringsprodukter osv.

A-derma Barrier Cream isolerer huden og beskytter den dermed mot ytre påvirkninger.

A-derma Epitheliale

Når arr og strekkmerker i overhuden er nye og røde, kan du redusere synligheten av dem. Dette kan du gjøre ved å massere dem med A-derma A.H Duo Massage gel-oil:

 • Påfør massasjegelen på hudområdet og masser i sirkelbevegelser. Du vil nå merke at gelen blir til olje. Fortsett å massere til oljen har trukket inn i huden. Dette kan ta noen minutter.

Du må være tålmodig hvis du ønsker å redusere arr og strekkmerker, da dette kan ta lang tid.

Pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.