Lernberger & Stafsing

37 Produkt(er)

Lernberger & Stafsing - Svenske hårprodukter for ekte skandinavisk skjønnhet og et velpleid hår

Lernberger & Stafsing er et svensk stiftet brand som fortsatt i dag er eid og drevet av deres stiftere, Patrik Lernberger og Mattias Stafsing. Sammen har de mer enn 20 års erfaring i den internasjonale beauty bransje, og bruker deres kunnskap hver dag til å utvide og utvikle sortimentet som nå også inneholder deilige hudpleie produkter.

Brandets første produktlinje ble lansert i 2011, og virksomheten har siden hatt stor suksess - især i Skandinavia. Lernberger & Stafsing formulerer nemlig alle deres produkter med inspirasjon i hva de kaller Scandinavian Beauty: renhet, eleganse, og ærlighet omkring produktene. Brandet ble altså stiftet med det formål å gjøre luksuriøs, eksklusiv, bærekraftig og virksom hårpleie tilgjengelig for absolutt alle. Derfor har Lernberger & Stafsing alltid hjertet med i deres produkter, som hver især pleier håret hver dag så du kan føle deg vakker både inni og utenpå. Hårpleie til det moderne mennesket med kropp og miljø i tankene!

Patenterte formularer - skånsomme, men effektive

Lernberger & Stafsing elsker skjønnhet og luksus, og derfor bestreber de seg på å fremheve det vakreste ved deg både utenpå og inni. Av denne grunn er alle deres formularer unike, sammensatt med nøye utvalgte aktive ingredienser som har god innvirkninge på håret uten å skade hårstrå-, hud- og kropp.

Produktenes patenterte formularer, kan blant annet ha fordelene:

  • Cruelty Free - ingen av produktene er testet på dyr
  • Veganske - flere produkter er helt fri for animalske ingredienser
  • Parabenefri - hele sortimentet er fri for hormonforstyrrende parabener
  • Sulfatfri - ingen av de milde hårprodukter inneholder uttørkende sulfater
  • Økologiske oljer - produktenes innhold av oljer er av den høyeste kvalitet

Hvert et produkt som utvikles hos Lernberger & Stafsing, er formulert av de absolutt dyktigste kompetente kjemikere i egne lokaler i Sverige, hvor de også produseres bærekraftig før de sendes ut til oss, og selges videre til deg.

Hva som virkelig separerer Lernberger & Stafsing fra andre hårpleiemerker, er deres helt eget LS Supercomplex, som er en grunnsten i ALLE produktene. Komplekset er rikt på vitaminer, mineraler, antioksidanter og planteekstrakter som alle gjør underverker for håret, for å gi det et ordenlig sunnhetsboost, så det blir så sunt, skjønt og optimalt beskyttet som mulig.

Bærekraftig og lekker hår- og hudpleie til ethvert behov

Etterhvert har Lernberger & Stafsings produktsortiment blitt utrolig bredt - blant annet fordi de ønsker at det skal være et produkt til enhver persons individuelle behov. Derfor kan du finne balsamer og shampoer til enhver hårtype i sortimentet, lekre stylingprodukter, hårkurer og den lekre pleieserien til menn. Prøv for eksempel en av brandets bestselger tørrshampoer Dryclean, deres helt nye Hair Vitamins kosttilskudd eller en lekker hårvoks. Likegyldig hva du skal bruke, har Lernberger & Stafsing produktet til å skjemme deg bort litt ekstra.

De enestående produkter er alle inneholdt i den flotteste emballasjen og tilsatt fantastiske milde aromaer som holder håret velduftende og friskt dag ut og dag inn.

Utforsk vårt store utvalg her hos Med24 - fordi du fortjener å skjemme bort deg selv med den absolutt beste svenske hårpleie til gode priser!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.