DFI

21 Produkt(er)

DFI - Dansk Farmaceutisk Industri A/S

Green dfi Vitamins sortiment eies og markedsføres av Dansk Farmaceutisk Industri A/S. Selskapet ble grunnlagt i 1977 av farmasøyt Jørgen Pedersen og drives i dag av 2. og 3. generasjon av familien.

Små kapsler og tabletter betyr mindre emballasje

Det brukes så få hjelpestoffer som mulig, slik at tablettene/kapslene blir små og lette å svelge. Små kapsler og tabletter trenger mindre emballasje. Derfor sørger vi alltid for å minimere emballasjen, og vi bruker ikke ekstra pappemballasje eller aluminiumsfolie til produktene våre.

Veganske produkter

De veganske variantene har vår "dfi Vegan"-logo for å gjøre det lettere for forbrukerne å kjenne dem igjen. Nesten alle våre grønne vitaminer er nå veganske.

Sortimentet omfatter følgende produkter:

Vitamin D3

Finnes med henholdsvis 35 mcg og 90 mcg som små, lett svelgbare kapsler med vitamin D3 som er skånsomt oppløst i olivenolje, slik at kroppen får de beste forutsetningene for optimalt opptak av vitamin D3.

B-vitaminer

Flaggskipet er Combi B, med alle de 8 B-vitaminene i depotform. Det betyr at B-vitaminene frigjøres i kroppen i løpet av 8 timer, slik at kroppen har de beste forutsetninger for å ta opp alle vitaminene. Det finnes også individuelle B-vitaminer, som for eksempel ren B1 eller ren B6.

B12 "dfi Vegan"-sertifisert

Vegetabilsk B12 med det bioaktive og lettopptagelige metylkobalaminet, som kroppen kan nyttiggjøre seg direkte. Særlig veganere og vegetarianere bør passe på at de ikke får B12-mangel, ettersom magert kjøtt, egg, fisk, ost og meieriprodukter er de rikeste kildene til B12 i kostholdet vårt. B12 er tilgjengelig i både 125 mcg og 500 mcg per tablett.

Vitamin K2

Green dfi Vitamins inneholder også 2 sterke K2 i henholdsvis 45 mcg og 90 mcg. K2 (MenaKinon-7) aktiverer proteinet osteocalcin, som sørger for at kalsium fra kosten blir deponert i skjelettet. K2 45 mcg i kapsler er laget av fermentert soya (Natto) og K2 90 mcg er laget av bakteriekultur som ikke inneholder soya.


Nyeste forskning og gode kilder

De Grønne dfi Vitaminer har et bredt utvalg av enkeltvitaminer, og tilstreber alltid å bruke de beste og mest absorberbare kildene. Produktene optimaliseres kontinuerlig i henhold til den nyeste kunnskapen og forskningen på området, slik at forbrukerne kan være sikre på å få mest mulig ut av kosttilskuddene sine.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.