Bioderma

Bioderma lager løsninger for hudproblemer i form av hudpleie for alle hudtyper. Hudpleie skal være effektivt og lett tilgjengelig, og med Bioderma oppnår du nettopp det.


Sensibio | Sebium | Hydrabio | Atoderm | Photoderm | Cicabio

67 Produkt(er)

Hvem er Bioderma?

En av Biodermas største visjoner er at sunn hud skal være tilgjengelig for alle. Basert på deres ekspertise innen hudbiologi og deres spesialisering innen dermatologi, utvikler Bioderma hudpleieprodukter for alle aldre og hudtyper.

Biodermas hudpleie er utviklet for å opprettholde og gjenopprette balansen i huden, ved å ha en skreddersydd løsning for alle hudproblemer. Bioderma hjelper alle hudtyper til å styrke seg selv, uansett hvilket hudproblem du har.

Pleieproduktene deres er designet for å være praktiske og enkle å bruke. De pleier og støtter huden din hver dag, for en synlig, varig effekt uten å gå på akkord med respekten for huden din.


Bioderma Sensibio – For sensitiv hud med tendens til rødme

Hudpleieproduktene i Bioderma Sensibio-serien er utviklet for deg med sensitiv, intolerant hud og hud med tendens til rødhet.
Sensitiv hud er mindre motstandsdyktig når det kommer til irritasjonsfremmende elementer, noe som gjør den mer sårbar. For å opprettholde hudens balanse må dens naturlige biologi beskyttes, styrkes og toleranseterskelen økes.

Bioderma Sensibio inneholder det biologiske patentet ToleridineTM og RosactivTM, samt det eksklusive Neurocontrol-komplekset, som behandler årsakene til din sensitive huds ubalanse. Huden lindres og gjøres mer motstandsdyktig, og blir dermed bedre i stand til å beskytte seg mot irritasjonsfremkallende elementer.


Bioderma Sebium – For fet hud med tendens til urenheter

Hudpleieproduktene i Bioderma Sebium-serien er utviklet for hud med tendens til kviser og urenheter samt kombinert/fet hud.

Fet, kombinasjonshud eller hud med tendens til urenheter produserer mer talg, som også er av lavere kvalitet. Porene blir tette og hudormer oppstår. Talgen må tilbake til et normalt stadium for at huden skal bli ren og sunn igjen.

Hudpleieproduktene i Bioderma Sebium-serien lar huden regenerere talg som er nær kvaliteten til sunn hud, og virker derfor på hovedårsaken til akne – takket være den unike kombinasjonen av Bakuchiol i FluidactivTM-patentet. Huden blir klarere, roligere og renere.


Bioderma Hydrabio – For dehydrert og sensitiv hud

Bioderma Hydrabio hudpleieserie er utviklet for deg med dehydrert, sensitiv hud. Har du dehydrert hud vil huden din automatisk også bli mer sensitiv, og du vil oppleve at huden har en tendens til å miste gløden. Bioderma Hydrabio bidrar til å hydrere og holde på fuktigheten i huden.

Hudpleieproduktene fra Bioderma Hydrabio inneholder det biologiske komplekset AquageniumTM, som stimulerer hudens naturlige fuktighetsgivende egenskaper. Når huden er hydrert, føles den komfortabel og smidig igjen med en sunn glød. Den er mer motstandsdyktig mot forurensning, stress og kulde.


Bioderma Atoderm – For sensitiv, meget tørr og irritert hud

Hudpleieproduktene i Bioderma Atoderm-serien er utviklet for deg med sensitiv, veldig tørr og tendens til atopisk hud.

Tørr og irritert hud er svekket og mer tilbøyelig til å la irritasjonsfremkallende elementer trenge inn, og noe som svekker huden ytterligere. Den hydrolipidiske filmen (det øverste laget av huden) må gjenoppbygges biologisk for å gjenvinne sin naturlige styrke.

Den patenterte Skin Barrier TherapyTM i Atoderm-produkter reduserer penetrasjon av allergener samt adhesjon og spredning av Staphylococcus Aureas (bakterier), som begge er faktorer som forårsaker forverret tørrhet. Bioderma Atoderm hudpleie styrker og gjenoppbygger hudens barriere, og har en beroligende, fuktighetsgivende og lindrende effekt.


Bioderma Photoderm – For daglig solbeskyttelse

Hudpleieproduktene i Bioderma Photoderm-serien er utviklet for deg som har en hud som er utsatt for sol.

Solen er aggressiv mot huden og angriper cellene. Huden svekkes og er dårligere i stand til å beskytte seg selv. For å kunne gjøre dette optimalt, må den stimulere sitt naturlige forsvar og dra nytte av ekstern beskyttelse.

Bioderma Photoderm solbeskyttelse inneholder Cellular BioprotectionTM-patentet, som stimulerer hudcellenes evne til å utvikle sitt eget forsvar mot solen. Du får øyeblikkelig beskyttelse via en anti-UVA/UVB-effekt, som gjør huden motstandsdyktig mot solen.


Bioderma Cicabio – For skadet og irritert hud

Bioderma Cicabio er utviklet for deg med skadet og irritert hud.

Skadet hud er veldig følsom og mer utsatt for gjennomtrengende irritanter. Den endrer utseende og svekkes på overflaten og i dybden. For å reparere den må hele den biologiske regenereringsprosessen støttes og stimuleres.

Det aktive patentet, AntalgicineTM i Cicabio Crème beroliger huden umiddelbart, og du vil raskt oppdage at trangen din til å klø reduseres. Ubehag i huden lindres og hudbarrieren bygges opp igjen.


Kjøp intelligent hudpleie fra Bioderma tilpasset din spesifikke hudtype. Biodermas produkter sikrer deg kvalitetsprodukter og spesiallagt pleie som passer akkurat deg og dine hudproblemer.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.