Nicolas Vahé Vegan pesto with mozzarisella - 135 g.

1
1
1
Se alle produkter fra Nicolas Vahé & Nicolas Vahé Dips & Sauce
Varenummer: 58165

Nicolas Vahé Vegansk pesto med mozzarisella - nyt pastaen din med denne fyldige veganske pestoen.

I denne fyldige og veganske pestoen er parmesanen erstattet med risbasert mozzarella, som beholder den kremete konsistensen du forventer av en pesto. I tillegg inneholder den veganske pestoen en blanding av pinjekjerner og cashewnøtter, som sammen med olivenoljen setter prikken over i-en. Bruk den til pasta, ristede grønnsaker eller på tapasbordet.


Innhold:
135 g.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi

2364 kJ / 565 kcal

Fett

59 g

- Herav mettede fettsyrer

9,0 g

Karbohydrater

3,6 g

- herav sukkerarter

0,5 g

Kostfibre

1,4 g

Protein

4,1 g

Salt

3,3 g

Ingredienser:

ekstra jomfru olivenolie 58%, Konsentrert basilikum 25%, Cashewnøtter, Mozzarisella® 5% (Bio SuRice® 46% (vann, spiret fullkornsris, epleddik, salt), Vann, Kokosolje, Sitronsaft, fortykningsmidler: agar, gummi arabikum, Xanthangummi, johannesbrødmel, vegetabilsk melkesyre, Gurkemeie (Curcuma longa rhizom), Naturlig aroma cheddarsmag), Salt, Maisstivelse, Vineddik, Hvitløk, pinjekerner, surhedsregulerende midler: E330 og E270

Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Nicolas Vahé & Nicolas Vahé Dips & Sauce
Varenummer: 58165

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.